”Șmecheria e aici, la țară, la noi” Telespectatorii nu au ratat lecția de comedie din Las Fierbinți!

Șmecheria e aici, la țară, la noi Telespectatorii nu au ratat lecția de comedie din Las Fierbinți!
Citeste mai mult despre: Las Fierbinti, Celentano, Firicel,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 23 Septembrie 2022
Data actualizare: 23 Septembrie 2022
După ce miercuri seara au fost cu ochii pe Las Fierbinți și au văzut cum a început episodul în care Giani și-a dat seama că poate afaceri cu un detector de metale, iar Vasile și Celentano s-au confruntat cu probleme în dragoste, telespectatorii nu ratat aseară continuarea întâmplărilor. 

După ce a primit o a doua șansă, Vasile a avut parte de altă întâlnire cu Eugenia și tatăl ei. După un început perfect, în care femeia i-a mărturisit că se observă munca lui ca primar în sat, iar acesta i-a dezvăluit ce planuri de viitor mai are... lucrurile s-au complicat încă o dată. A fost suficient ca Robi să ducă o cafea pregătită special pentru tatăl Eugeniei care conținea... mici surprize și Vasile să fie cel care a băut-o ca întreaga lui șansă la o relație să se ducă pe apa sâmbetei, când primarul a început.. iar... să scoate sunete nepotrivite. Nici Celentano nu a fost norocos în dragoste, refuzând o relație cu Narcisa, verișoara lui Firicel: ”nu e genul meu. Firicile, eu cu ea nu avem chimie”.

Giani, Bobiță și Dorel au continuat să sape după metale, ba chiar au prelungit timpul de împrumut pentru detector considerând că i-au fraierit pe copii: ”Șmecheria e aici, la țară, la noi. Să vină să învețe”. Din păcate, în ciuda unei munci continue: ”sapă până dai de pinguinii de la Polul Sud”, rezultatele au întârziat să apară, cei trei găsind un kilogram de dopuri în loc de metale care să le aducă mari câștiguri.


Și de această dată, episodul din Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:27. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.5 puncte de rating și 28.9% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 5.9 puncte de audiență și 17.9% share. De-a lungul difuzării, peste 1.7 milioane de români au trăit comedia la cele mai înalte cote, iar în minutul de aur, la ora 20:44, peste 2 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies