Trubadurul din Fierbinti, Mihai Margineanu, aniverseaza 11 ani de cariera muzicala in Romania!

Trubadurul din Fierbinti, Mihai Margineanu, aniverseaza 11 ani de cariera muzicala in Romania!
Data: 10 Octombrie 2016
La inceputul lui octombrie, Mihai Margineanu a implinit 11 ani de cariera muzicala! Sunt 11 ani presarati de mii de concerte in intreaga tara, dar si peste hotare, dar si 11 ani de la lansarea primului album: “Gore din Chitila”!

Joi, 06 octombrie, cantaretul a marcat momentul cu un spectacol aniversar la Sala Radio din Bucuresti. Mihai Margineanu, cel care semneaza coloana sonora a celui mai indragit serial de comedie din Romania – LAS FIERBINTI –, dar si interpretul personajului Ardiles, a facut un show muzical de zile mari, care a ilustrat perfect evolutia, dar mai ales tendintele viitoare ale artistului! Alaturi de colegii de trupa, KibaDachi (bass), Cristi Horia (vioara), Florin Ionescu (tobe) si Nicu Dumitrescu (percutie), Mihai a combinat perfect elemente de jazz-blues-lautarie, dar si rock, toate avand un rezultat de exceptie!

“Sunt 11 ani fantastici, cu muzica originala care a fost intotdeauna primita bine de public. Muzica facuta cu suflet si din suflet, muzica care face oamenii sa se simta bine si sa mai uite de problemele cotidiene. E important in viata sa ne mai si distram! Urmeaza multe surprize!”, a decarat Mihai Margineanu.

Inceapand cu 10 octombrie, Mihai Margineanu a pornit intr-un turneu national. Prima oprire este Sibiu (10.10.2015, sala Thalia), urmatoarele orase fiind Ramnicu Valcea, Craiova, Turnu Severin, Pitesti.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO