Cristi Gaspar, un tata care a impresionat o tara intreaga. "Visuri la Cheie" a prezentat povestea unui adevarat luptator

Cristi Gaspar, un tata care a impresionat o tara intreaga. Visuri la Cheie a prezentat povestea unui adevarat luptator
Data publicarii: 12 Noiembrie 2014
Data actualizare: 13 Noiembrie 2014
Cea de-a treia editie Visuri la Cheie a prezentat povestea de viata a lui Cristi Gaspar, un pictor cu grave probleme de sanatate. Cu toate acestea, barbatul este un luptator, o persoana nascuta fara un rinichi, o persoana cu care viata a fost extrem de dura. Familia este totul pentru el, mai presus de iubirea fata de arta si de problemele care l-au doborat mereu.

Dragos si echipa sa de nadejde au readus speranta in viata lui Cristi. Din cauza problemelor de sanatate, artistul a renuntat la pictura. Lipsa unui atelier, a unui coltisor unde sa creeze a fost inca un obstacol care a ingreunat povestea emotionanta a artistului.

Pe parcusul lucrarilor de reconstructie Cristi si familia sa au avut parte de o serie de surprize din partea lui Dragos. De la curse de masini, la o proba incendiara in bucataria "MasterChef", Dragos a reusit sa le aduca acestora un zambet si o raza de speranta.  

Visuri la Cheie - Crede in oameni, miercuri de la 20:30, la PRO TV!

Dupa ce echipa "Visuri la Cheie" a schimbat viata familiei Gaspar, Maruta i-a propus sa dea binele mai departe. Aflati astazi, de la 17:30, cui vor acestia sa ii faca o surpriza placuta. Cele mai emotionante momente, exclusiv la Maruta.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!