Minunile sunt inca posibile: echipa Visuri la Cheie a mai schimbat o viata. Afla povestea emotionanta a lui Alice Muller

Minunile sunt inca posibile: echipa Visuri la Cheie a mai schimbat o viata. Afla povestea emotionanta a lui Alice Muller
Data publicarii: 10 Decembrie 2014
Data actualizare: 10 Decembrie 2014
Echipa Visuri la Cheie a mai indeplinit un vis. In editia de miercuri, 10 decembrie, telespectatorii au aflat povestea emotionanta a lui Alice Muller, o tanara violonista talentata, dar fara posibilitati materiale.

Caravana Visuri la Cheie a ajuns in Bucuresti, si a indeplinit visul lui Alice Muller, un copil extrem de ambitios, student la doua facultati: limbi straine si Conservator.  

De mica, Alice a infruntat greutatile vietii. S-a nascut in Germania, dar mama sa a ales sa se intoarca in Romania deoarece tatal fetei nu era interesat de soarta lor. Revenite in tara, singura posibilitate a fost sa locuiasca alaturi de bunica, persoana care a investit absolut totul in educatia tinerei si in cursurile de vioara. 

Fara prea multe posibilitati, Alice si-a concentrat toate resursele si toata energia in cursurile de vioara. Muzica pe care o interpreteaza e mangaiere pentru timpane si leac pentru suflet. Bunica Ioana se emotioneaza de fiecare data cand o aude cantand, fiind extrem de mandra de abilitatile nepoatei.

Cum arata casa in care locuieste Alice si familia sa INAINTE de interventia echipei Visuri la Cheie


Dragos si echipa sa de nadejde au readus speranta in viata lui Alice, punand la cale surprize inedite pentru cele trei. De la o excursie intr-una din cele mai cunoscute capitale din Europa, la un concert pe aeroport si unul care s-a auzit live la nivel national prin intermediul undelor radio, Dragos, Adela, Alina si Andrei au adus mici raze de speranta si fericire in viata lui Alice si a familiei sale. 

Pentru cele doua doamne care au crescut-o si care au facut tot posibilul sa nu-i lipseasca nimic, Alice si toate realizarile acesteia reprezinta singurele bucurii reale. Mi-a parut bine sa intalnesc o tanara extrem de talentata si pasionata de ceea ce face, extrem de ambitioasa la facultate”, a declarat Dragos Bucur

Cum arata casa in care locuieste Alice si familia sa DUPA de interventia echipei Visuri la Cheie


Visuri la Cheie este singura emisiune din Romania care are puterea de a schimba destinele oamenilor fara speranta, emisiunea in care lucrurile se intampla prin determinare, unde visurile devin realitate numai cu ajutorul oamenilor.

Visuri la Cheie - Crede in oameni, miercuri de la 20:30, la PRO TV!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!