Echipa Visuri la Cheie a mai transformat un vis in realitate. Adelina si mama ei se pot bucura acum de un camin cald si primitor

Echipa Visuri la Cheie a mai transformat un vis in realitate. Adelina si mama ei se pot bucura acum de un camin cald si primitor
Citeste mai mult despre: Visuri la cheie, 26 noiembrie, adelina, ProTV,
Data publicarii: 26 Noiembrie 2014
Data actualizare: 26 Noiembrie 2014

Povestea prezentata in aceasta saptamana a avut-o ca personaj principal pe Adelina. La varsta de patru luni a inceput sa aiba convulsii febrile, urmate de cele afebrile. La varsta de un an a avut suspiciunea sindromului Dravet, urmand ca la varsta de doi ani sa primeasca confirmarea genetica. 

Din acel moment, lumea s-a prabusit pentru Liliana, mama sa. Certurile din ce in ce mai frecvente cu tatal micutei au creat un mediu neprielnic cresterii Adelinei, tatal fetei refuzand sa lupte pentru viata fetitei. 

Parasita, Liliana a continuat lupta, cautand in permanenta informatii despre noi tratamente, regimuri alimentare sau suplimente naturiste. 

Comunitatea din Slobozia s-a mobilizat rapid pentru a ajuta familia Ion. De la copii de scoala, la oameni in toata firea, toti s-au alatura echipei Visuri la Cheie si au venit sa ajute la construirea unui vis. Un camin cald si primitor pentru mama singura si ingerasul ei, iar visul celor doua a devenit realitate. 

Visuri la Cheie este singura emisiune din Romania care are puterea de a schimba destinele oamenilor fara speranta, emisiunea in care lucrurile se intampla prin determinare, unde visurile devin realitate numai cu ajutorul oamenilor.

Visuri la Cheie - Crede in oameni, miercuri de la 20:30, la PRO TV! 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!