Briza puternica, o panta alunecoasa si valuri de apa. Cat de grea a fost provocarea "Tot mai sus"

Data publicarii: 22 Februarie 2015
Data actualizare: 23 Februarie 2015
Au fost sase concurenti nominalizati pentru a participa la Provocarea Junglei, numita "Tot mai sus", insa dupa ce au aflat care sunt conditiile de desfasurare ale acestei provocari, concurentii au renuntat la un participant.

Dorian Popa, Ruby, Catalin Morosanu, Gina Pistol si Alina Plugaru au decis de comun acord ca Elena Merisoreanu sa nu ia parte la aceasta proba de foc. Vedetele au dorit sa o protejeze astfel pe "Merisor" si sa o fereasca de posibile accidentari. 

Din cauza acestei decizii, stelutele puse in joc in timpul probei "Tot mai sus" si-au redus numarul si au ajuns sa fie 10 in loc de 12. Cu alte cuvinte, vedetele aflate in jungla africana si-au dat toata silinta sa castige 10 portii de mancare.

Echipati in tinute sumare, concurentii au fost nevoite sa se "lupte" cu jeturi puternice de apa, mingi imense si o suprafata alunecoasa, pozitionata in panta. Mai mult decat atat, acestia au avut de infruntat o briza puternica si un val urias de apa, al carui rol a fost sa le ingreuneze urcarea si sa ii intoarca la baza pistei.La finalul probei, pana si Cabral si Bobonete au avut de suferit, acestia fiind udati din cap pana in picioare.

Dupa o asemenea confruntare, celebritatile au plecat inapoi in tabara cu o singura stea castigata, adica cu doua portii de mancare, impartita intre 10 persoane.

"A fost o proba foarte grea", au declarat in cor cei cinci concurenti implicati in aceasta provocare.

Prinde toata actiunea de pana acum din “Sunt celebru, scoate-ma de aici!”.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies