Concurs de ronțăit viteză. Joacă Jungle Snake și câștigă premii săptămânale!

Concurs de ronțăit viteză. Joacă Jungle Snake și câștigă premii săptămânale!
Citeste mai mult despre: Jungle Snake, concurs,
Data publicarii: 20 Septembrie 2022
Data actualizare: 20 Septembrie 2022
Ai văzut jungla doar la televizor? Nu-i nimic. Acum ai șansa să dovedești că poți face față unor provocări virtuale, inspirate de încercările trăite pe viu de concurenții show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Mănâncă tot ce prinzi în Jungle Snake, acumulează puncte și devino regele junglei!

Jungle Snake este jocul care te provoacă să guști din experiența inegalabilă a supraviețuirii în locuri din care rareori ieși cu viață. Fii un șarpe flămând și mănâncă tot ce mișcă! Ferește-te de capcane și acumulează cât mai multe puncte!

La finalul misiunii, dacă ești mulțumit de punctaj, completează formularul de înscriere și intri în cursa pentru premiul săptămânal oferit de Betano: un kit de explorator

Premiul va merge la jucătorul cu cel mai bun scor, iar la finalul săptămânii clasamentul va fi resetat.

Concursul se derulează în perioada 20 septembrie – 24 noiembrie, iar la finalul lui vom extrage câștigătorul marelui premiu: o trotinetă electrică

EXTRA! Toți participanții la concurs vor beneficia de un abonament la VOYO timp de o lună. Așa că ai grijă să bifezi rubrica Doresc să primesc voucher VOYO.

Ești gata de aventură? Dă-i PLAY acum!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies