Cum se descrie Răzvan Botezatu de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Citeste mai mult despre: Razvan Botezatu, Republica Dominicana,
Data publicarii: 01 Septembrie 2022
Data actualizare: 01 Septembrie 2022
Răzvan Botezatu se numără printre cei 12 concurenți care au acceptat provocarea din Republica Dominicană. În cadrul unui interviu exclusiv PRO TV PLUS, tânărul influencer a dezvăluit câteva detalii despre propria persoană. Iată cum se descrie și ce îl emoționează cel mai tare!

Show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” aduce în casele telespectatorilor momente de adrenalină și suspans, iar concurenții se vor lupta cu toate forțele pentru a câștiga titlul de rege sau regină în junglă. Provocarea din Republica Dominicană a fost acceptată și de Răzvan Botezatu, care a dezvăluit în cadrul unui interviu exclusiv PRO TV PLUS câteva detalii despre propria lui persoană.

„Sociabil, prietenos și un pic vulcanic.

Încerc să am o imagine în mediul online, sunt un îngeraș, dar sunt și drăcușor în același timp în spate cum ar veni. Am și sare și piper, sunt bun, dar și când mă apucă sunt foarte nebun că sunt în zodia Berbec. Dacă ai intrat în gura mea, nu mai ieși!”, a dezvăluit Răzvan Botezatu.

Întrebat ce îl emoționează cel mai tare, Răzvan Botezatu a răspuns: „Mama mă emoționează cel mai tare. Este singura persoană care mă emoționează, în rest sunt o fire extrem de puternică și rar plâng”.

VEZI INTERVIUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies