Gina Pistol, imaginile care nu se vor uita usor. Cum a aparut vedeta in cadrul show-ului Sunt celebru, scoate-ma de aici

Gina Pistol, imaginile care nu se vor uita usor. Cum a aparut vedeta in cadrul show-ului Sunt celebru, scoate-ma de aici
Data publicarii: 17 Februarie 2015
Data actualizare: 18 Februarie 2015
Gina Pistol ramane una dintre cele mai sexy femei din Romania. Atuurile sale fizice au facut-o celebra, iar acum culege roadele popularitatii sale: este invitata la toate petrecerile si evenimentele mondene.

La 34 de ani, Gina Pistol este la fel de sexy ca la 21. Chiar daca a experimentat pana in prezent mai multe operatii estetice, Gina arata spectaculos. Vedeta se numara printre concurentii celui mai spectaculos reality-show din Romania "Sunt celebru, scoate-ma de aici!", iar aseara a impresionat din nou cu trasaturile chipului sau, chiar daca a aparut nemachiata.

Emisiunea "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" este disponibila integral pe Voyo.ro!

Gina Pistol reuseste sa se faca remarcata si apreciata oriunde isi face aparitia: este frumoasa, sexy si carismatica. Chiar daca pericolele junglei o pandesc la orice pas, Gina s-a dovedit extrem de curajoasa si a fost prima concurenta care a sarit in gol de la zeci de metri.

Gina este un “Iepuras” veritabil! Ea s-a lansat in showbiz in 2000, in paginile revistei pentru barbati si a mai pozat ulterior si impreuna cu doua mulatre, cu Nicoleta Luciu, iar la editia aniversara a revistei, Playboy cu numarul 100, Gina a aparut in varianta... 3D!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies