Presiunea si-a spus cuvantul. Ce a raspuns Dorian la intrebarea: "De cate ori apare litera T in cuvantul totalitate?"

Data publicarii: 20 Februarie 2015
Data actualizare: 20 Februarie 2015
La dorinta publicului, Dorian Popa a participat din nou la "Provocarea Junglei". Cantaretul a fost nevoit sa faca fata unei probe dure, care l-a pus fata in fata cu mai multe fobii.

Intrebat daca este pregatit sa sufere, Dorian Popa a dat din nou dovada de curaj si a raspuns cu zambetul pe buze ca este mai pregatit ca niciodata. 

Provocarea "Teroare la telefon" a presupus ca artistul sa fie inchis in mai multe cabine telefonice, unde au fost introduse rand pe rand fel de fel de vietati: crocodilii, serpii, viermii si gandacii morti.

Dupa ce cabina a fost umpluta cu animale care mai de care mai "simpatice" si mai agitate, Dorian Popa a primit un telefon de la Bebe Cotimanis si a fost nevoit sa raspunda unui numar de 12 intrebari de cultura generala.

Prinde toata actiunea de pana acum din “Sunt celebru, scoate-ma de aici!”. Video aici!Odata incheiata seria de intrebari, Dorian a trecut intr-o noua cabina, unde a fost nevoit sa faca fata unui val de mazga, rumegus si pene.

In cabina numarul 3, Dorian Popa a fost supus unei noi serii de intrebati, dar si unui nou val de substante urat mirositoare, gandaci si pene de pasare.

Dorian Popa a strans 5 stele la proba "Teroare la telefon", prin urmare va duce in tabara sa doar 5 portii de mancare. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies