Sa inceapa jungla! Incepand cu 16 februarie, 12 vedete vor spune:"Sunt celebru, scoate-ma de aici!"

Sa inceapa jungla! Incepand cu 16 februarie, 12 vedete vor spune: Sunt celebru, scoate-ma de aici!
Data publicarii: 03 Februarie 2015
Data actualizare: 03 Februarie 2015
Sunt celebru, scoate-ma de aici! aduce jungla din Africa de Sud in Romania! Incepand cu 16 februarie, cel mai asteptat reality-show din Romania va tine telespectatorii in fata televizoarelor, numai la PRO TV!

Timp de 21 de zile, de la 20:30, show-ul Sunt celebru, scoate-ma de aici! va pune 12 vedete din Romania fata in fata cu cele mai neasteptate vietati, situatii si experiente. PRO TV va transmite zilnic, de luni pana duminica, in direct din jungla africana, aventurile extreme prin care vor trece participantii. Pe telespectatorii ii asteapta un show spectaculos si plin de surprize chiar din prima zi, pe 16 februarie.

Africa de Sud este pregatita pentru cele 12 vedete, care vor pleca in curand catre tabara izolata din jungla, unde vor trebui sa traiasca 21 de zile, renuntand la rutina zilnica si la stilul de viata somptuos cu care s-au obisnuit in tara. Cabral Ibacka si Mihai Bobonete vor fi cei care le vor prezenta telespectatorilor participantii, probele si le vor arata conditiile neprielnice din jungla africana.

In echipa Sunt celebru, scoate-ma de aici! se alatura si Oana Tache! Ea va fi cea care va tine la curent publicul din Romania cu aventurile din Africa de Sud, cu specificul local, cultura si experienta ei din jungla.

"Imi place la nebunie sa calatoresc, iar inceputul lui 2015 mi-a facut o surpriza exotica si extrema deopotriva! Super show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de-aici!" de la PRO TV va fi o experienta unica atat pentru concurenti, cat si pentru echipa de productie. Sunt sigura ca limitele fiecaruia dintre noi vor fi puse la incercare si ca in asta va consta si frumusetea show-ului. Iubesc adrenalina, iar "Sunt celebru, scoate-ma de-aici!" asta inseamna!", spune Oana Tache despre experienta prin care urmeaza sa treaca.

Ea le va povesti telespectatorilor din Romania despre Africa de Sud si show-ul Sunt celebru, scoate-ma de aici! pe Facebook, Twitter, blog si site-ul suntcelebru.protv.ro.

Sa inceapa jungla!

PRO TV – Gandeste liber! 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies