"Sunt celebru, scoate-ma de aici!". Cel mai asteptat reality-show incepe din 16 februarie, numai la PRO TV!

Sunt celebru, scoate-ma de aici! . Cel mai asteptat reality-show incepe din 16 februarie, numai la PRO TV!
Data publicarii: 29 Ianuarie 2015
Data actualizare: 02 Februarie 2015
Jungla, insecte, animale exotice, resurse limitate, trai sub cerul liber, izolare, aventuri extreme, teama de necunoscut, acestea sunt doar cateva dintre coordonatele care descriu cel mai asteptat show live din Romania – Sunt celebru, scoate-ma de aici!

PRO TV va trimite 12 vedete din Romania in Africa de Sud, unde isi vor infrunta limitele fizice si psihice, in lupta pentru titlul de Regina sau Rege al Junglei. Din 16 februarie, telespectatorii vor descoperi cine va infrunta jungla si cum vor reactiona concurentii in conditiile neprielnice din Africa de Sud.

Jungla, noua casa a celebritatilor!

Timp de 21 de zile, 12 vedete isi vor schimba resedinta si vor locui intr-o tabara in jungla, departe de orice urma de civilizatie. In aceasta perioada, zilnic, PRO TV va transmite live, in prime-time, aventurile, prieteniile, neintelegerile, aliantele, reactiile participantilor, direct din Africa de Sud.

Tabara in care vor sta cei 12 este complet izolata, iar participantii nu vor afla nimic din ce se intampla in afara ei, nu vor avea acces la telefoane, internet sau orice tine de stilul lor de viata cotidian. Cele 12 vedete vor fi complet rupte de realitate!

Fiecare concurent va trebui sa se adapteze conditiilor austere din tabara, departe de confortul cu care s-a obisnuit acasa.

Publicul este singurul care decide!

Imediat ce au ajuns in tabara speciala din jungla, parcursul celor 12 celebritati va fi hotarat numai de publicul de acasa, din Romania. Fiecare va trebui sa ii convinga pe telespectatori ca merita sa ramana in lupta pentru titlul de Regina sau Rege al Junglei.

Publicul va fi cel care decide, prin vot zilnic, cine trece prin probele zilei, cine iese din competitie si cine va fi castigatorul primului sezon al celui mai spectaculos si asteptat reality show - Sunt celebru, scoate-ma de aici!

Probe extreme, cum o sa se descurce vedetele?

In cele 21 de zile, concurentii vor afla ce inseamna sa renunte la stilul lor de viata somptuos, cu care s-au obisnuit acasa, de data aceasta ei avand acces periodic numai la doua alimente: fasole si orez.

In fiecare zi, publicul va desemna cine se va lupta pentru a castiga portii de mancare pentru toti participantii. Una sau mai multe vedete, alese de public, vor trece prin proba zilei, care le va testa limitele si fobiile! Fiecare proba aduce participantilor sansa de a castiga stele, care le asigura mancare pentru intregul grup.

Cei 12 vor avea ocazia de a castiga si produse obisnuite, normale in viata de zi cu zi, dar care in jungla le-ar putea parea adevarate delicatese. Insa pentru a le primi, ei trebuie sa castige o categorie de probe speciale, care vor face deliciul publicului de acasa.

Fiecare proba prin care vor trece vedetele ii va face sa se confrunte cu cele mai puternice fobii, ii va pune fata in fata cu creaturile junglei, cu necunoscutul, le va testa anduranta si puterea psihica, dar si capacitatea de sacrificiu pentru ceilalti.

Cine va infrunta jungla?

12 celebritati din domenii diferite si cu personalitati puternice au inceput deja sa isi faca bagajele pentru Africa de Sud. Stilul lor de viata luxos va deveni istorie pentru cele 21 de zile in care vor trai experienta junglei pe propria piele!

Mai mult, cei 12 nu stiu ce surprize le rezerva acest show: se vor cunoaste intre ei in prima zi a emisiunii, iar proba zilnica, care ii va trece prin emotii puternice, va fi aflata chiar inainte sa o indeplineasca.

In jungla, vedetele vor avea ocazia sa isi aleaga un singur obiect pe care sa il aduca de acasa, ei putand alege daca va fi un obiect practic, care sa le usureze viata in tabara sau unul cu valoare sentimentala, care sa le aminteasca de cei dragi de acasa.

Sunt celebru, scoate-ma de aici!, cel mai asteptat reality-show din Romania, care va tine publicul in fata televizoarelor in fiecare seara, incepe in curand, numai la PRO TV!

Sa inceapa jungla!

PRO TV – Gandeste liber!

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies