"Sunt celebru, scoate-ma de aici!": 12 vedete vor da nas in nas cu serpi si insecte veninoase

Sunt celebru, scoate-ma de aici! : 12 vedete vor da nas in nas cu serpi si insecte veninoase
Data publicarii: 16 Februarie 2015
Data actualizare: 16 Februarie 2015
Ei bine, nu e nevoie sa treceti prin asa ceva. ProTV ii testeaza pe altii pentru voi. Noua emisiune "Sunt celebru, scoate-ma de aici", care incepe luni, 16 februarie, arunca in jungla din Africa de Sud 12 vedete, care vor da nas in nas cu maimute, serpi sau insecte veninoase si vor manca cele mai ciudate lucruri.

Douasprezece vedete au renuntat la viata comoda de acasa si au plecat in Africa. Timp de 21 de zile nu vor avea contact cu nimeni si vor fi supuse unor probe extreme, pentru a demonstra ca merita titlul de Rege sau Regina a junglei. Cabral si Bobonete ii vor urmari pe concurenti, 24 de ore din 24.

Vedetele vor dormi sub cerul liber, vor face dus in cascada si vor renunta la orice contact cu lumea exterioara. Pe scurt, vor fi nevoite sa se adapteze conditiilor din jungla, cu bune, dar mai mult cu ... grele.. 

Publicul se va implica direct in competitie. Voi veti alege ce concurent merita sa ramana in jungla pentru a castiga competitia si cine trebuie sa plece acasa, in functie de cum se descurca in lupta pentru supravietuire. Daca reusesc sa isi infrunte fobiile si sa isi depaseasca limitele fizice si psihice.

Cine sunt vedetele care vor cadea in capcanele junglei, veti afla AZI, la ora 20:30, in prima editie a emisiunii "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" 

Sa inceapa jungla! PRO TV – Gandeste liber!

Emisiunea "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" va fi disponibila integral pe Voyo.ro!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies