Dana Rogoz: Celebritatea nu m-a schimbat, sunt o fata normala!

Dana Rogoz: Celebritatea nu m-a schimbat, sunt o fata normala!
Citeste mai mult despre: Dana Rogoz, Abramburica, Mostenirea,
Data publicarii: 17 August 2010
Data actualizare: 17 August 2010
Dana Rogoz care o interpreteaza pe Andreea Popeanga in serialul \"Mostenirea\" ce va fi difuzat din toamna la Pro Tv s-a obisnuit de mica cu celebritatea, asa ca nu s-a trasnformat peste noapte intr-o vedeta fitoasa. \"Ceva din Abramburica a ramas inca in mine: sunt zapacita, uit lucruri, ma impiedic. Mi se imtampla tot felul de accidente\", recunoaste amuzata Dana Rogoz.

“Eu cred despre mine ca sunt o persoana absolut normala, iar faptul ca am jucat de mica nu m-a modificat peste noapte. Risti sa te schimbi cand devii dintr-odata vedeta si oamenii au alte asteptari de la tine.  Eu m-am obisnuit cu acest statut de persoana publica inca de mica si nu pacaleam pe nimeni si asa sunt si acum”, spune Dana Rogoz .

Dana spune ca uneorii oamenii nu cred in sinceritatea ei : “Eu sunt o persoana vesela si toata lumea crede ca ma straduiesc sa fiu vesela, iar cand am o zi mai proasta si tac ma intreaba toti daca am patit ceva”.

Dana Rogoz
nu a reusit sa scape nici acum in totatitate de “fantoma” Abramburicai, personaj pe care l-a interpretat in copilarie la Abracadabra.

“Lumea ma mai asociaza in continuare cu Abramburica, mi se pare firesc. Anumite lucruri din acel personaj se afla in continuare in mine si nu o sa dispara odata cu trecerea anilor  Sunt zapacita, uit lucruri, ma impiedic. Mi se imtampla tot felul de accidente, prietenii rad si zic : “Hahaha! Abramburica! Dar am depasit de mult etapa in care oamenii sa creada ca sunt inca un copil”, a spus Dana Rogoz pentru www.perfecte.ro.


 

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies