Despre cartile care lumineaza si lansarea noului videoclip al trupei The Mono Jacks, duminica, de la 13:05, in Apropo TV

Despre cartile care lumineaza si lansarea noului videoclip al trupei The Mono Jacks, duminica, de la 13:05, in Apropo TV
Data publicarii: 07 Mai 2015
Data actualizare: 07 Mai 2015
Duminica, 10 mai, de la ora 13:05, Apropo TV vine cu o noua editie plina de momente savuroase. Saptamana aceasta debuteaza amplul material intitulat Cartea care te lumineaza. O carte scrisa in inchisoare reprezinta, pentru unii detinuti, o modalitate de reducere a pedepsei, conditia fiind ca scriitorii sa realizeze, insa, lucrari stiintifice. Avem o colectie frumoasa: Adrian Nastase - 3 carti, Gigi Becali – aproximativ 3 carti, George Copos - 5 carti, Gica Popescu - 3 carti,  Dr. Mencinicopschi sau Meme Stoica. Despre lucrarile stiintifice publicate de catre acestia vor discuta Marius Chivu, Gojira, Ovidiu Ioanitoaia, Mircea Dinescu si Sisu.

In Romania care este, duminica aceasta, Andi Moisescu impreuna cu invitatii in platoul emisiunii, Doru Trascau, Mihai Popescu si Dragos Strat vor comenta despre trupa The Mono Jacks, care se reuneste dupa 2 ani intr-o noua formula, cu doi membri noi. Ei lanseaza in premiera la Apropo TV primul videoclip dupa reunire.

Rubrica Advertising vine saptamana aceasta cu cateva spoturi cu si despre diamante, care vor fi comentate in stilul propriu de Andi Moisescu, Catalin Dobre de la McCann Romania si Laura Cosoi.

Cele mai savuroase comentarii, care vizeaza teme de larg interes, dar si situatii care starnesc hohote de ras, doar in Apropo TV, in fiecare duminica, de la 13:05.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies