A pierdut sansa de a castiga 50.000 de euro. Anda Ghita este primul concurent care a parasit "Ferma Vedetelor"

A pierdut sansa de a castiga 50.000 de euro. Anda Ghita este primul concurent care a parasit Ferma Vedetelor
Citeste mai mult despre: Ferma vedetelor, cine este, concurent, eliminat,
Data publicarii: 24 Februarie 2016
Data actualizare: 24 Februarie 2016
Anda Ghita si Sorana Darclee au fost primii duelisti al sezonului doi "Ferma Vedetelor".

Anda a fost desemnata de catre adversari sa lupte pentru a-si pastra locul din concurs, iar ea a ales-o pe Sorana sa intre la duel. Doua firi puternice si ambitioase, cele doua au pornit in aceasta cursa pentru titlul de "Fermierul anului" cu mult devotament si cu dorinta de a ramane in competitie.

Ziua 4 a fost insa decisiva pentru cele doua vedete. La prima runda de la duel, concurentele au avut de trecut proba "Itele incurcate". Fiecare dintre ele a trebuit sa descurce o sfoara, pe care mai apoi au fost puse sa o infasoare in intregime in jurul unei coloane, fara sa isi incurce adversarul. Sorana a fost cea care a dat dovada de rapiditate, a ridicat prima steagul si a castigat proba.

Runda cu numarul doi le-a pus pe Anda si pe Sorana in fata probei "Trage adversarul". Cele doua au fost legate la capatul unei sfori pentru a putea sa isi traga adversarul astfel incat sa ajunga la stelele de mare, care le asigurau castigul probei. Sorana a reusit sa stranga prima cele 5 stele si sa le puna in cos, iar Anda a fost invinsa.

Desi miza competitiei a fost mare si ambele concurente au luptat cum au stiut mai bine pentru a ramane in concurs, Anda Ghita nu a reusit sa treaca de duel si a fost eliminata din Ferma. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!