A pierdut sansa de a castiga 50.000 de euro! Roxana Ionescu a fost eliminata de la "Ferma Vedetelor"

Data publicarii: 09 Mai 2015
Data actualizare: 10 Mai 2015
Saptamana care tocmai s-a incheiat a venit cu o multime de surprize pentru concurentii de la "Ferma vedetelor". Dupa acceptarea lui nea Rata drept "chirias" si numeroase vizite interesante insa, concurentii au ajuns la momentul pe care il detesta cel mai tare: duelul.

Neti Sandu i-a vizitat pe fermieri pentru a le ridica moralul si a le da cateva detalii despre ce le rezerva astrele. Le-a pregatit tuturor concurentilor astrograma si le-a spus lucruri despre ei pe care nu le stiau, inclusiv faptul ca doi dintre ei au mari sanse sa castige premiul de 50.000 de euro.

Predictia lui Neti a motivat-o pe Vica Blochina, care a decis ca adversara ei de la duel sa fie Roxana Ionescu. Pentru ca Gina Pistol avea imunitate, iar Cristina era cea mai buna prietena a ei, blonda a decis ca fosta "bandita" trebuie eliminata din competitie.

Cele doua au avut parte de un duel interesant, in care dibacia, echilibrul si rezistenta fizica le-au fost testate. Roxana a considerat ca o proba de aruncat potcoavele la tinta, un test de echilibru si o proba de mancat vor fi suficiente pentru a o elimina pe Vica de la ferma.

Dar s-a  inselat. Propriile decizii s-au intors impotriva ei, iar Roxana Ionescu a parasit "Ferma Vedetelor".
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies