Ame Călin este primul concurent care a părăsit Ferma! 1.8 milioane de telespectatori au urmărit Ferma

Ame Călin este primul concurent care a părăsit Ferma! 1.8 milioane de telespectatori au urmărit Ferma
Citeste mai mult despre: ferma, ame calin, cine a iesit din ferma, duel,
Autor: Redactia
Data publicarii: 01 Februarie 2019
Data actualizare: 01 Februarie 2019
În ediția Ferma de joi seara, Ame Călin s-a confruntat în arenă cu o adversară pe care nu a putut să o învingă: Claudia Pavel. Așadar, Ame Călin a fost prima care a părăsit Ferma, iar acum au rămas în show 17 concurenți.

Duelul dintre cele două a fost extrem de greu! În prima probă, Ame și Claudia au fost nevoite să deplaseze un car în direcții opuse, folosindu-și forța corpului și a brațelor. Proba a doua a fost contra cronometru, iar cele două au avut de tăiat lemnele cu care să construiască o scară pentru a ajunge la un steag care, odată ridicat, desemna câștigătorul. Claudia Pavel s-a mobilizat și a fost mai rapidă și mai puternică decât Ame, așa că își continuă parcursul în Ferma. 

Ferma a fost, din nou, lider absolut pe toate categoriile de public! La nivelul segmentului comercial, cu vârste cuprinse între 18 – 49 de ani, PRO TV a condus topul cu 9.9 puncte de rating și 27.3% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, care a înregistrat numai 5.4 puncte de rating și 14.9% share. Aproximativ 1.8 milioane de români din toată țara s-au uitat la Ferma! 

Ce se întâmplă la Ferma?

După câteva zile de trăit sub același acoperiș, între cei 12 concurenți care locuiesc în fermă au apărut deja tensiuni, nervi, și-au spus cuvinte grele, iar emoțiile la cote maxime își spun cuvântul. 

Cu toate acestea, își găsesc și momente de relaxare. Jorge și Ioana Filimon au încins atmosfera în Ferma, dar au stârnit și invidia printre ceilalți concurenți prezenți în casă. 

Lucrurile nu stau tocmai roz nici la cabană! Lipsa hranei îi face pe Florin Pastramă, Vali Bărbulescu și Kamara să cedeze nervos. Vali Bărbulescu continuă seria de reproșuri către Florin Pastramă, despre comportamentul și modul în care interacționează cu ei. După ce Florin Pastramă a plâns în ediția de miercuri, a venit și rândul lui Kamara. Dorul de fiul său Leon, cel pentru care luptă în acest show, l-a făcut pe Kamara să fie foarte melancolic și să se gândească la cel mic.

Săptămâna viitoare, marți, miercuri și joi de la 21:30, telespectatorii vor afla cine va fi noul fermier șef și dacă va reuși să ducă la capăt sarcinile primite. Edițiile Ferma de săptămâna aceasta sunt disponibile integral pe protvplus.ro.

Ferma. Un nou început!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies