Anda Ghita a parasit "Ferma vedetelor" fara sa anunte. Ce s-a intamplat cand Nea Rata a aflat decizia ei

Anda Ghita a parasit Ferma vedetelor fara sa anunte. Ce s-a intamplat cand Nea Rata a aflat decizia ei
Data publicarii: 23 Februarie 2016
Data actualizare: 23 Februarie 2016
Anda Ghita si Mircea N. Stoian nu au reusit sa puna capat discutiilor in contradictoriu, iar de aici si pana la o decizie neasteptata din partea concurentei nu a mai fost decat un pas. 

Inca din cea de-a doua zi petrecuta la "Ferma vedetelor", Anda Ghita si-a exprimat dorinta sa plece acasa si sa renunte la lupta pentru titlul de Fermierul anului, dar concurentii au sfatuit-o sa incerce sa puna capat conflictului cu adversarul sau, Mircea N. Stoian. Dupa ce au fost alesi "servitorii saptamanii", cei doi au inceput sa aiba din ce in ce mai multe certuri, iar lucrurile au degenerat.

Concurentii au incercat sa aplaneze intregul conflict dintre cei doi, dar intr-un final Anda Ghita a luat o decizie neasteptata. Si-a luat lucrurile pe care le avea in Ferma si a decis sa plece fara sa anunte pe nimeni. In timp ce fetele au fost de acord cu ea, baietii au plecat in cautarea Andei, fara sorti de izbanda insa.

Cel care a reusit sa o aduca pe Anda inapoi in Ferma a fost chiar Nea Rata, care a intalnit-o pe drum si care i-a oferit imunitatea pentru a nu fi eliminata pentru nerespectarea regulamentului.

Anda s-a intors in Ferma, si-a recapatat statutul de concurent, dar mai are un hop de trecut: concurenta a fost aleasa primul duelist al saptamanii si trebuie sa lupte in continuare pentru titlul de "Fermierul anului".
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!