Andrei Stoica, finalistul care pune preț pe ordine și disciplină. Luptătorul a oferit o lecție de sportivitate

Andrei Stoica, finalistul care pune preț pe ordine și disciplină. Luptătorul a oferit o lecție de sportivitate
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 02 Decembrie 2020
Data actualizare: 02 Decembrie 2020
La 33 de ani, Andrei Stoica este unul dintre cei mai buni luptători din lume, la categoria semi-grea, cunoscut ca Mister KO. În competiția Ferma. Orășeni vs săteni, el a fost văzut de la bun început drept un învingător. 

Dincolo de reușitele profesionale, în concursul Ferma, Andrei a reușit să-și arate calitățile de gospodar. Nu odată, acest lucru a fost menționat chiar de colegii lui. ”Foarte muncitor este Andrei Stoica. Cu toate că era fermierul șef, făcea pe-acolo...harnic băiat, să-l ai la casa omului. Eu îl văd câștigător”, spunea despre el Anisia Gafton, după ce a ieșit din concurs. 
"Ceea ce sunt astăzi este suma provocărilor grele pe care le-am acceptat de-a lungul vieții. Cred că Ferma mi se potrivește perfect, să fim aruncați în neant, într-un loc pe care nu-l cunoaștem, cu persoane pe care nu le cunoaștem, să facem lucruri pe care nu le stăpânim sau nu le cunoaștem”, spunea concurentul la începutul emisiunii. Pe parcurs, a reușit să câștige de două ori titlul de fermier-șef, demonstrând că are calități de lider. 

Iată, mai jos, un TOP 5 cu cele mai interesante momente ale lui Andrei Stoica în Fermă.
 
A câștigat primul duel de fermier șef al casei, după ce s-a întrecut cu George Piștereanu într-o probă de forță. ”Liderul se alege, nu iese în față să spună că eu vreau să fiu”, spunea la începutul cursei Andrei Stoica. 

 
În mandatul său, a ținut să fie respectate toate sarcinile și să se păstreze curățenia în casă. Nu de puține ori, strictețea sa i-a adus critici din partea celorlalți concurenți. ”Nu mai pot, îmi vine să-i dau cu un mop în cap sau cu găleata în cap, pentru că m-am săturat. Stă cu gura pe noi...”, va spune Viviana Sposub la un moment dat. 


Unul dintre cele mai dificile momente pe care le-a trăit în Fermă a fost duelul contra lui Bogdan, fratele său. L-a câștigat cu 2-0, dar nu s-a bucurat de această victorie. După ce a plecat Bogdan din competiție, ceilalți concurenți au încercat să-i ridice moralul lui Andrei. O parte dintre aceștia s-au îmbrăcat în costume de baie și s-au relaxat în ciubar, iar spectacolul oferit a fost unul pe măsură. De altfel, nu a fost singurul moment în care Andrei a arătat că este un om deschis și prietenos. A mers pentru a treia oară la duel – contra fratelui său din competiție, George Piștereanu, unde a câștigat cu 2-0, dar și de această dată s-a simțit mai mult trist. Și asta pentru că cei doi concurenți au reușit să lege o prietenie. ”Am fost foarte supărat, sincer. Nu mi-a plăcut de nicio culoare să concurez împotriva prietenului meu foarte bun. Ne-am împrietenit aici, ne-am înfrățit, a fost o chimie foarte bună între noi”, a mărturisti Stoica după duel. Andrei Stoica și-a câștigat simpatia celor de acasă nu doar datorită calităților sale de bun gospodar, dar și prin carismă și umor. La una dintre cele mai amuzante sarcini din competiție, când a trebuit să poarte costumul lui Supermen și să se plimbe cu bușteanul Mutulică prin casă, Andrei și-a arătat și partea sensibilă a caracterului său. 

Dacă Mutulică a devenit proiecția persoanelor dragi de acasă, Andrei Stoica s-a gândit să vorbească și el cu soția lui. 
 
”Andra, m-ai vrut la Ferma,aa? Toate blestemele tale m-au ajuns. Am făcut ce n-am făcut toată viața. Am muncit, ca la niciun antrenament în viața mea. Nu ți-e mă rușine, nu ți-a fost milă de mine? (...) Când vin acasă, o vorbă să nu scoți, exact ca Mutulică din fața mea”, i-a transmis Andrei, cu zâmbetul pe buze. 


 

Nu ratați marea finală ”FERMA: ORĂȘENI VS SĂTENI”, de joi, 3 decembrie, la PRO TV!
 

Sursă foto: arhivă

 VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies