Anna Lesko, declarații ”fără perdea” despre bărbații din Ferma. Cine a dezamăgit-o mai mult și cu cine a rămas prietenă

Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 03 Decembrie 2020
Data actualizare: 03 Decembrie 2020
Anna Lesko a fost ultima concurentă eliminată din Ferma, înainte de marea finală. Propunerea ei la duel i-a lăsat un gust amar, după cum menționează chiar ea, dar întreaga experiență i-a confirmat încă odată cât de schimbători pot fi unii oameni. 

Invitată în emisiunea ”Ferma în Plus”, Anna a mărturisit ”ce o durut-o cel mai mult” în această competiție. Ea a recunoscut că nu atât duelul i-a provocat supărarea, cât faptul că a fost nedreptățită de unii colegi. Mai exact, Anna este dezamăgită de unii bărbați. 

Decizia lor nu m-a surprins deloc, pentru că de-a lungul vieții m-am confruntat cu această atitudine. Din partea femeilor, respectiv: invidia, complexele și frustrarea lor. M-am obișnuit cu ea, nu e nicio problemă. În schimb, surprinzător a fost atitudinea câtorva dintre băieți, cel puțin la fel de frustrați și complexați în prezența unei femei cu un caracter foarte puternic, o femeie care luptă, o femeie care are păreri, de cele mai multe ori, și o femeie care se ridică în picioare atunci când simte că respectul nu există. Bărbații aceștia efectiv devin eunuci, asta simt ei.”

Anna a mai spus că în prezent păstrează legătura cu George Burcea, cu Viviana și cu Gabriel Toader. 

”În cele trei mandate de servitori, cred că a ajuns să mă cunoască, exact așa cum sunt, pentru că la această Fermă mi-am propus să mă duc sută la sută reală, adevărată și asumată”, a declarat ea vizavi de Gabi Toader. 

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies