Brigitte Năstase, după ieșirea din Ferma - Un nou început: ”Am trăit printre dușmani”

Brigitte Năstase, după ieșirea din Ferma - Un nou început: Am trăit printre dușmani
Citeste mai mult despre: ferma, Brigitte Nastase,
Data publicarii: 10 Mai 2019
Data actualizare: 10 Mai 2019
După ce a fost eliminată din fermă, Brigitte Năstase ne-a dezvăluit cum a început povestea de dragoste cu Florin Pastramă, dar și de ce această emisiune a fost cea mai grea și mai dureroasă experiență din viața ei. 

Brigitte, cum a început povestea ta de dragoste cu Florin Pastramă?

Departe de mine gândul să vin și să mă combin! Înainte să intrăm în fermă, am fost la un restaurant în Reșița - Jorge filma pentru blogul lui - iar Florin m-a înghesuit într-un colț și pe mine m-a deranjat foarte tare treaba asta. Ei făceau mișto de mine sau ceva. L-am și certat pe Florin, i-am spus: ”Te rog frumos să mă respecți, că nu ne cunoștem, nu avem absolut nimic în comun”. La acel moment, eu nu mai eram împreună cu băiatul cu care fusesem câteva luni și cu care mă afișasem în presă, pentru că aflasem despre viața lui duplicitară, că mai trăia cu o femeie.
Însă mama mea este foarte bolnavă, nu a putut să mă ajute ea cu copiii și nu avea cine să mă ajute nici cu business-urile mele. Eu îl pregătisem pe el, crezând că el este jumătatea mea, și l-am rugat, contra unei sume de bani, să rămână în continuare, să se ocupe de tot. 
Nu am încredere în oameni și, mai ales în bărbați, pentru că de fiecare dată când am avut încredere, am fost trădată și înșelată, lucru care mi s-a întâmplat și în luna decembrie - cadoul meu de Moș Nicolae și de Crăciun a fost faptul că am aflat duplicitatea fostului meu iubit.
 
Așadar, ce s-a întâmplat? Tu tocmai ieșisei dintr-o relație, cu Florin nu aveai nimic în comun...
Relația dintre noi a luat o altă întorsătură la un moment dat … Eu am trecut prin două momente foarte grele în fermă. Pentru mine, ferma nu a fost un lucru ușor, șederea mea a fost plină de lacrimi și de durere, pentru că fiind cotată ca o persoană cu mulți bani afară, am fost exploatată la maximum. Spălam câte 100 de farfurii pe zi, am fost de foarte multe ori servitoare... 
 
Cu ce a influențat faptul că tu aveai foarte mulți bani?
Toți colegii mei au considerat că eu, Silviu Țolu și Florin Pastramă nu merităm să stăm alături de ei, pentru că noi avem tot ceea ce ne dorim afară și nu avem de ce să luptăm pentru marele premiu. Eu, din a șasea săptămână, mi-am dorit să plec acasă. Pentru mine, ferma a reprezentat cea mai grea și cea mai dureroasă experiență.
Niciodată nu am fost umilită în așa hal cât am fost umilită în fermă zi de zi. Am trăit printre dușmani. 80% dintre cei care se aflau aici m-au umilit, m-au călcat în picioare, m-au jignit și s-au purtat cu mine foarte urât. M-am simțit ca un câine lovit care, apărându-se, mușca. Așa m-am simțit. Am fost acuzată de lucruri pe care nu le-am făcut. Mi s-a spus că este nedrept ca o persoană care are atâtea binecuvântări materiale afară să stea în fermă și că nu merit să fiu în acel loc. Mi s-a spus lucrul acesta din două în două zile. Pentru mine a fost foarte greu, pentru că am văzut foarte multă răutate. 
 
Atunci a intervenit Florin...
În acea perioadă în care m-au numit trădătoare, și-au bătut joc de mine, au zis că ar râde cu lacrimi dacă eu aș pleca acasă, unica persoană care a plâns și care a fost alături de mine a fost Florin. M-a susținut întru totul, când eram jos, la pământ. Așa mi-a câștigat sufletul. Nu m-a cucerit cu fizicul său sau pentru că este Florin Pastramă, dimpotrivă, pentru mine a fost o problemă la început că era Florin Pastramă… N-aș fi crezut niciodată că o să ajung să am o relație cu cineva într-un reality show. Dar am avut nevoie de el și am avut nevoie de sufletul lui și am avut nevoie să iubesc ca să pot să zâmbesc, pentru că iubirea sparge orice zid și, mai ales atunci când ești căzut la pământ, ai nevoie de o rază de soare de care să te agăți, ca să poți să mergi mai departe. Acea rază de soare a fost atașarea mea față de el. Am putut să răzbesc prin iubire. 
Când vezi în jurul tău doar răutate, când vezi în jurul tău doar jigniri, când ești judecat și când nu ai absolut nicio mângâiere… mie mi s-a întâmplat că, pur și simplu, eram atât de singură, încât mă duceam să vorbesc cu iepurii. Iepurii erau ceva frumos, drăgălaș, care-mi umpleau sufletul de bucurie cât se putea în locul acela, care pentru mine a fost un loc malefic. Un loc plin de răutate. Poate oamenii au fost oameni buni, dar cu mine s-au purtat urât și au scos din mine ce-i mai rău. Erau momente ale zilei în care mă duceam și plângeam și vorbeam cu iepurii. Pentru că, pentru mine, iepurii erau ceva frumos. 

 
Poți să spui că a fost o lecție de viață…
Am învățat că nu pot să răzbesc în viață decât prin sentimentul de iubire. Așa sunt eu. Nu știu cum sunt alții, dar eu dau totul pentru iubire. Indiferent cât de puternică par și cât de mult mă apăr și lupt în viața asta, sunt un om foarte sensibil în adâncul sufletului și dacă nu am iubire și nu am mângâiere sufletească, sunt la pământ.
La un moment dat, nu îmi mai doream să plec, pentru că mi-am dorit ca să lupt pentru iubirea noastră și să nu-l pierd pe Florin, pentru că auzisem că ar fi fost logodit și că ar fi o fată care era sau nu era, o situație ambiguă. Ne-am promis unul altuia că vom ieși împreună de acolo, de mână, și vom rezolva problemele pe care le-am lăsat într-un fel sau altul rezolvate sau nerezolvate. 
 
Ce mesaj ai pentru telespectatorii care comentează povestea voastră de iubire?
Eu, Brigitte, le doresc să aibă binecuvântarea sau șansa să trăiască o iubire atât de curată și de frumoasă cum o trăiesc eu acum și mulțumesc lui Dumnezeu măcar o dată pe zi că l-am cunoscut pe Florin, că a născut în mine un sentiment pe care nu l-am mai avut de mult, un sentiment de fericire în care plângi cu lacrimi.
La o adică, pe mine nu mă deranjează judecata oamenilor, pe mine mă interesează ceea ce simt. Sentimentul acesta este atât de minunat, încât nu vreau să-l pierd. E o iubire pură care s-a născut într-un loc impur. Ne-am cunoscut fără mașini, fără case, fără notorietate, fără nimic. Doar noi – suflet la suflet. 
 
Ce ne poți spune despre planurile voastre de viitor? 
De ziua lui, Florin m-a cerut de nevastă și nu a fost o glumă. Eu doresc să-i împlinesc visul pe care-l are de 40 de ani și vreau să fiu mama copilului lui. Își dorește foarte mult un copil. Eu sunt o mamă singură a doi copii. Cred că Dumnezeu mi-a dat o ultimă șansă și nu vreau să o ratez și prioritatea noastră este să devenim o familie și să avem un copil. 
Pentru că foarte multă lume se uită la noi, suntem într-un fel un model, pozitiv sau negativ, nu știu, vrem să facem lucrurile cum trebuie și trebuie să facem o cununie religioasă în fața lui Dumnezeu, pentru că suntem doi oameni foarte credincioși și fără Dumnezeu nu se poate face nimic. Apoi vom face copilul. 
 
Îi invitați și pe colegii voștri de la Ferma – Un nou început?
În primul rând pe ei. Pe toți. Toți cei care au fost acolo. Nu știu dacă o să vină toți, este alegerea lor, din punctul meu de vedere, noi n-am făcut rău nimănui. 
 
Ce ai fi făcut, dacă ai fi câștigat, cu banii?
Am fost întrebată ce aș face eu cu banii, dacă aș câștiga. Și am zis: ”Pentru faptul că eu sunt aici, pot pierde mai mult de 50.000 de euro, cât e premiul emisiunii”. Lucru care s-a și întâmplat, pentru că am dat faliment la magazin.Însă scopul venirii mele în emisiune nu a fost să câștig premiul. Și nu, nu am câștigat premiul, dar, pe altă parte, am câștigat sufletul meu pereche.
 
 
Vezi și: Brigitte cedează nervos și izbucnește în lacrimi 

 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies