Ce a făcut Brigitte fără Pastramă: ”Unicul lucru pe care mi-l doream era să-l țin în brațe”

Ce a făcut Brigitte fără Pastramă: Unicul lucru pe care mi-l doream era să-l țin în brațe
Citeste mai mult despre: Brigitte Nastase, florin pastrama, sushi,
Data publicarii: 15 Mai 2019
Data actualizare: 15 Mai 2019
Brigitte Năstase a ieșit săptămâna trecută din Fermă și mărturisește că zilele fără iubitul ei, Florin Pastramă, au fost extrem de dificile.

În timp ce Florin Pastramă, iubitul ei, a rămas în cursa pentru titlul de ”Fermierul anului” și premiul de 50.000 de dolari, Brigitte Năstase a fost eliminată din emisiunea-concurs ”FERMA - Un nou început”.

Citește și: Brigitte Năstase, după ieșirea din Ferma - Un nou început: ”Am trăit printre dușmani”

Aceasta a declarat, pentru protv.ro, că momentele de reacomodare cu viața din afara Fermei au fost destul de grele. 

”Eu pot să spun ceea ce am trăit și am simțit. În primul rând, nu am putut să dorm. Am două case în care stau, una la Timișoara și casa mea din București, foarte frumoase, cu niște paturi superbe, dar vreau să spun că nu am putut să dorm pe paturile acelea. Am adormit după patru zile la București, unde am un pat de 2,2 metri pe 2 metri, frumos, doar că mi-era atât de dor de pătuțul de la servitori, de 50 de cm, unde dormeam cu Florin”. 

Majoritatea concurenților, atunci când ies din Fermă, își satisfac poftele culinare, însă de dorul lui Florin Pastramă, Brigitte nu a putut nici măcar să savureze mâncarea sa preferată. 

”N-am mâncat aproape nimic… Mie îmi place foarte mult sushi. Am fost la cele mai bune restaurante din București și mi-am comandat o porție de sushi de fiecare dată - după atâta grâu de la găini, mi-era dor de sushi, dar n-am putut să mănânc. Am mâncat vreo 4-5 felii. Cred că am slăbit vreo două kilograme după ce am ieșit. Mi-era dor de el și unicul lucru pe care mi-l doream era să mă întorc în Fermă și să-l țin în brațe”. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies