Ce a însemnat Ferma – Un nou început! în cifre?

Ce a însemnat Ferma ndash; Un nou început! în cifre?
Citeste mai mult despre: ferma un nou inceput, cifre, emisiune,
Autor: Redactia
Data publicarii: 31 Mai 2019
Data actualizare: 31 Mai 2019
20 de concurenți, 1 prezentator, 1 mentor, 3 luni de filmări, 50 de ediții ale emisiunii, 3 zile pe săptămână în care telespectatorii au urmărit fiecare mișcare din fermă – acestea sunt cifrele pe care le știu mulți fani ai emisiunii.

Însă sezonul Ferma – Un nou început! care tocmai s-a încheiat are în spate cifre impresionante, venite din partea celor aproximativ 200 de persoane care au lucrat în echipă. Câți litri de apă și cafea, câte porții de mâncare a consumat echipa, câte cuie și câți metri cubi de lemne s-au folosit?

Cifre de audiență – cel mai bun sezon al emisiunii de la lansarea în anul 2015!

Cele 50 de ediții ale reality-show-ului Ferma – Un nou început! au obținut la nivelul publicului comercial o medie de 8.7 puncte de rating și 24.5% share, sezonul care a început în luna ianuarie fiind cel mai bun de la lansarea din 2015! În medie, aproximativ 1.5 milioane de români la nivel național au urmărit fiecare emisiune, iar cea mai urmărită ediție în toată țara a fost pe 23 mai, când aproximativ 1.9 milioane de români au fost cu ochii pe finala dintre Moroșanu și Marius Crăciun.

Cifre digital – Ferma – Un nou început!

Cel mai memorabil video este “învățătura de minte” pe care Brigitte i-o aplică Claudiei Pavel, atunci când vrea să-i demonstreze că e as la sport sau fitness sau arte marțiale... nici noi nu știm exact. Materialul video are un reach de aproximativ 600.000 și peste 6.000 de reacții, comentarii și shares. Cel mai urmărit video a fost despre Brigitte și Pastramă și duelul acestora: reach de aproximativ 1.5 milioane, peste 6.400 reacții, comentarii și shares!

În online, pe parcursul întregii emisiuni, cei mai interesanți concurenți au fost: cuplul Brigitte – Pastramă, Ioana Filimon și Cătălin Moroșanu.

Dueluri, mâncare, lemne, apă, cafea și multe altele în cifre 

Pe durata celor 3 luni de filmări, echipa a parcurs aproximativ 4.500 kilometri numai pe drumul dintre cazare și fermă. Iar distanța cea mai mare dintre cazare și fermă era de numai 12 kilometri, deci au fost multe, foarte multe drumuri dus-întors! 

Pentru pregătirea arenei pentru toate duelurile, au fost necesare peste 105 ore în care echipa a montat decoruri, lumini, a setat camere pe poziții și a testat fiecare probă. Pe durata filmărilor, au fost folosite peste 200 kilograme de cuie și 260 de metri cubi de lemne pentru foc și probe.

În cele 3 luni petrecute la Văliug s-au băut aproximativ 30.000 de litri de apă, iar echipa de producție a băut aproximativ 2.500 de litri de cafea și a mâncat 8.500 de porții de mâncare. Dacă atunci când a ajuns în fermă avea numai 1 kilogram, Luna cântărește acum peste 33 de kilograme.

Ferma - Un nou început!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies