Otniela şi Miss România vor rivaliza pentru inima noului cuceritor al Fermei?

Otniela şi Miss România vor rivaliza pentru inima noului cuceritor al Fermei?
Data publicarii: 23 Aprilie 2019
Data actualizare: 23 Aprilie 2019
“Chimie aş avea cu mai multe fete.” Asta e concluzia la care a ajuns Matei Negrescu după doar câteva zile petrecute în Fermă. 
Acum rămâne de văzut pe care dintre fete o va face să se îndrăgostească  şi de cine se va lăsa cu adevărat fermecat. Cert e că nici nu a intrat bine în Fermă, că a şi devenit Cuceritorul de serviciu. Florin Pastramă, care a încercat să îşi asume acest rol la început, s-a şi sesizat şi i-a interzis lui Brigitte să se apropie de Matei. 
Cert e că odată cu intrarea  modelului de 31 de ani, temperatura a crescut parcă brusc în Fermă şi a venit şi mai mult primăvara. Cel puţin pentru fete. Mai ales că, în prezent, Matei nu are nicio iubită.Dintre toate tinerele din Fermă, două sunt vizate în mod special de Matei:

1. Otniela Sandu


“Nu pot sa fiu atent la ce zici, că îmi distragi atenţia cu ochii aştia.” Asta i-a mărturisit Matei, într-o discuţie. Mai mult, acesta a spus că “Pe hârtie, Otniela îmi place, adică ea e cea mai naturală dintre toate, e şi înaltă, blondă.” 
 
Otniela Sandu a făcut furori în rândul bărbaților de la Fermă. Este un make-up artist renumit, însă pe lângă această meserie, ea se implică în foarte multe proiecte caritabile şi colaborează cu diferite companii pentru imagine.  

2. Ioana Filimon

Cu “Miss România”, Matei a avut mai multe momente...cu scântei. Mai în glumă, mai în serios, cei doi s-au arătat destul de interesaţi unul de altul 
Ioana Filimon este fotomodel și, în 2016, a câștigat titlul Miss România. Tânăra s-a înscris la reality show-ul Ferma deoarece vrea să demonteze tiparele și să demonstreze că în spatele frumuseții sale se află și multă determinare.
Puteti urmări momente speciale din "Ferma - Un nou început", pe PRO TV PLUS: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies