Doinita Oancea a lasat o scrisoare controversata inainte sa paraseasca "Ferma Vedetelor"

Data publicarii: 04 Mai 2015
Data actualizare: 05 Mai 2015
In urma duelului de sambata, Doinita Oancea a fost nevoita sa paraseasca "Ferma Vedetelor". Inainte de a reveni in civilizatie insa, ea a lasat o scrisoare.

Asemenea tuturor vedetelor eliminate din competitie, actrita le-a scris cateva randuri colegilor de ograda si a ales Fermierul-Sef al urmatoarei saptamani. Inainte de  parasi "Ferma Vedetelor", ea a adresat un mesaj fiecarui coleg, fie ca era unul pozitiv, fie unul critic.

Daca lui Augustin i-a multumit pentru sprijinul acordat de-a lungul celor doua luni petrecute in ferma veche de peste 100 de ani, catre alti fermieri nu a avut tocmai vorbe de laude. Cristinei, de pilda, i-a sugerat sa nu mai fie ironica, in timp ce Vicai i-a transmis un mesaj dur.

Doinita i-a transmis ca a ranit-o si ca ar trebui sa tina minte faptul ca rating-ul se face si fara rautati, randuri la care blonda a raspuns simplu: "Nu-mi pasa".

Scrisoarea a dat nastere unor adevarate dispute la masa "rotunda" a fermei, iar concurentii au inceput din nou sa-si fara reprosuri, chiar de fata cu Iulia.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies