Doinita Oancea este fermierul saptamanii

Doinita Oancea este fermierul saptamanii
Citeste mai mult despre: Doinita Oancea, Ferma vedetelor, fermier,
Data publicarii: 07 Aprilie 2015
Data actualizare: 07 Aprilie 2015
Noi tensiuni au luat amploare la Ferma Vedetelor. Subiectul adus in discutie de Vica sambata la duel, conform caruia unii concurenti ar primi pachete de acasa, a fost redeschis la masa si dezbatut impreuna cu Iulia Vantur. De data aceasta, Doinita, care a fost aleasa fermierul saptamanii, a gresit furand o sticla de suc din padure. 

Ferma Vedetelor a fost urmarita, in intervalul de difuzare 20:31 - 22:19, de peste 2.1 milioane de romani, iar in minutul de aur, de la 20:58, peste 2.6 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a condus topul audientelor cu 11.3 puncte de rating si 25.1% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a obtinut 5.6 puncte de rating si 12.5% share. 

Duminica dimineata, concurentii au avut parte de o surpriza extraordinara pe care o asteptau de cand au intrat in casa: capra Cerasela a fatat doi iezi. Cristina si Vica au mosit, Corina a inlaturat placenta, iar Doinita a adus fan curat. Cei doi iezi au fost botezati Ludovik William Ghiocel si Elizabeth Katherine Zambilica. 

Ravasul surpriza i-a provocat pe fermieri la un joc de volei, iar echipele s-au impartit in baieti contra fete. Castigatoare au iesit fetele, iar premiul a fost peste pentru duminica Floriilor. Negustorul i-a vizitat si el dupa o lunga perioada de timp si i-a avertizat inca de la inceput sa nu cumva sa se intample ca data trecuta, cand au furat tot ce au putut. Negocierile au decurs excelent, fermierii au avut parte de o degustare, iar la final au reusit sa cumpere toate produsele in schimbul unei sume modice si a unui program artistic.  

Nea Rata a venit, ca de obicei, la inceput de saptamana, insa de aceasta data fara provizii. In schimb, le-a adus plante pentru a face un gard, materiale necesare construirii unui ogor pentru animale, scanduri pentru a delimita alei in curte, var si ingrediente pentru a face sapun.

Ziua de luni a fost una incarcata de tensiune, iar noi subiecte de cearta au iesit la suprafata. In timp ce facea curat in casa, Vica a descoperit o sticla de suc la Doinita in camera. Acest lucru a facut-o sa spuna printre lacrimi: “Eu vreau sa plec acasa! Vreau si eu sa vorbesc cu copilul. Vreau si eu sa am poze de acasa!”.

Grupurile care s-au format in casa au fost evidentiate foarte clar ieri: Vica, Cristina, Dan si Corina pe de-o parte, iar pe de alta parte Ionut, Augustin, Doinita si Dima. In timp ce dezbateau subiectul sticlei de suc in bucatarie, Cristina i-a zis Vicai: “Iti dai seama ca acum o arde pe victima? Foarte bine, imi plac victimele! Abia astept sa le dau una in cap!”.

Iulia Vantur a venit sa le citeasca concurentilor scrisoarea de la Lucian, iar voturile lor pentru fermierul saptamanii s-au indreptat catre Doinita, aceasta fiind si cea aleasa de Lucian. Iulia a profitat ca sunt cu totii la masa si a redeschis subiectul pachetelor cu produse interzise dezbatut sambata la duel. 

Doinita a recunoscut ca a furat o sticla de suc din padure si si-a asumat acest lucru: “Este treaba si este pedeapsa mea, pana la urma! Una peste alta, am luat doua guri de suc in casa, dupa care m-am dus si am aruncat sticla!”. 

De aici, lucrurile au luat amploare si s-a aflat ca Vica a adus produse interzise in ferma cand s-a intors de la spital, precum cafea, ciocolata sau suc, pe care le-a impartit cu colegii ei. Vica nu si-a asumat reponsabilitatea pentru faptele comise si nu a contat ca ea a fost prima care a facut un lucru interzis la niste cote mai mari, fiind incurajata de Cristina: “Sa furi tot ce prinzi!”.

La reactiile Vicai, Augustin a replicat: “Tu chiar stergi cu buretele tot! Calci peste cadavre! Eu n-am vazut om ca tine, nu se poate!”, iar raspunsul Vicai a fost simplu: “Asta e viata!”.

In acest context, Doinitei ii va fi mai greu sa isi asume rolul de fermier al saptamanii si sa reuseasca sa controleze grupul format din Cristina, Vica si Dan, care deja isi fac planurile ca vor fi pusi servitori. 

In editia din aceasta seara, de la 20:30, telespectatorii vor descoperi cum se va acomoda Doinita cu noua functie, ce jocuri de strategie incep sa fie facute de ambele parti, dar si de ce s-a lecuit Augustin. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies