Duelul prietenelor: oricine ar pleca, se lasă cu regrete mari! Cine are mai multe şanse: Ioana sau Belbiţă?

Duelul prietenelor: oricine ar pleca, se lasă cu regrete mari! Cine are mai multe şanse: Ioana sau Belbiţă?
Data publicarii: 16 Mai 2019
Data actualizare: 16 Mai 2019
"Pe Pastramă nu pot să îl trimit la duel, aşa că aleg o fată." Aceste cuvinte rostite de Otniela au pregătit un duel cât se poate de complicat în Fermă.    

Cele două dueliste sunt şi prietene şi din acest motiv le va fi cu atât mai greu să lupte una împotriva celeilalte. Mulţi cred că Diana are cele mai multe şanse datorită forţei de care dă dovadă, dar nu toate probele implică putere fizică, iar surprize au mai apărut. Otniela a eliminat-o pe Brigitte, în condiţiile în care mai toţi fermierii pariau pe forţa acestea din urmă. Cert e că fiecare are şansa ei, iar Ioana s-a dovedit destul de norocoasă până acum. 


 

Ioana Filimon este din Timișoara, e model și a studiat Inginerie și Protecția Mediului. A câştigat Miss România şi alte concursuri de frumuseţe care i-au adus faima. În Fermă s-a remarcat în special prin dezinvoltură şi prin atitudinea pozitivă.

Diana Irena Belbiță este multiplă campioană națională, europeană şi mondială de Kempo, campioană la kickboxing și luptătoare profesionistă de MMA. Provine dintr-o familie modestă şi, cu eforturi, a început să facă sport la 12 ani. În Fermă s-a remarcat prin ambiţie şi forţă - fizică, dar şi interioară. 

Câştigătoarea va intra în semifinală, alături de Zmărăndescu, Moroșanu, Marius Crăciun și cei doi bandiți, Florin Pastramă și Otniela. 

 

 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies