Elena Chiriac își duce până la capăt strategia. Pe cine a propus la duel

Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 18 Noiembrie 2020
Data actualizare: 18 Noiembrie 2020
Aflată în funcția de fermier șef, Elena profită de oportunitatea de a-și pune în aplicare strategia cu privire la concurenții propuși pentru duel. Iată ce decizie a luat. 

”Am decis să fie Menajera Anușca (Anna Lesko)”, a răspuns ea la întrebarea Mihaelei. La rândul ei, Anna Lesko a ales să se dueleze cu Viviana.

La interviuri, Elena Chiriac a menționat că are mare încredere în forțele proprii și că și-ar dori foarte mult să câștige competiția.

Faptul că aș elina una dintre fete, care sunt mai puternice decât el (nr.Gabi Toader) ar fi un lucru bun.(...) Aș vrea să câștig eu. E ceva ce nu mi-am propus de la început, dar de când mi-am propus asta, cred că pot. Și, indiferent de probă, cred că pot. Dacă stăm să ne gândim, am mai avut un duel în care  eu am fost cu frații Stoica și dacă Anda nu ar fi cedat, vă spun cu toată sinceritatea, rezistam mai mult decât ei, cu mult, pe buștenii ăia.  Nu mi-e frică nici de Andrei, de Augustin-nu, Gabi nu mă sperie cu nimic și oricare dintre fete ar rămâne- e o joacă pentru mine”, a comentat Elena Chiriac. 

Urmărește materialul video de mai sus.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies