George Piștereanu, reacție surprinzătoare după ce mulți l-au criticat pentru comportamentul din ultimele zile ale Fermei 

George Piștereanu, reacție surprinzătoare după ce mulți l-au criticat pentru comportamentul din ultimele zile ale Fermei
Data publicarii: 02 Decembrie 2020
Data actualizare: 02 Decembrie 2020
Mulți din fanii Fermei au considerat că modul în care George Piștereanu s-a comportat către finalul show-ului face parte din joc. 
Și mai mulți însă – foarte mulți chiar, s-au supărat, i-au adus o mulțime de acuzații și i-au lăsat comentarii răutăcioase pe contul de Instagram, până la punctul la care actorul a fost nevoit să le șteargă sau să le blocheze. 
 
Cu simțul umorului însă, George Piștereanu a făcut haz de necaz. Mai precis, a postat un Instastory în care spune că nu e deloc afectat de ce i se zice, dar în același timp se preface că se împuscă, folosind, evident, un pistol de jucărie.

Pe tot parcursul filmulețului, Piștereanu precizează că video-ul este un pamflet.


George Piștereanu este unul dintre cei mai cunoscuți actori din generația tânără, dar este și un pasionat de adrenalină, de sport și de experiențe noi. Poate tocmai de aceea, în Fermă s-a lăsat dus de val și, cel puțin din perspectiva multora, s-a distrat făcând jocurile către final după bunul plac. 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA FERMA - ORĂȘENI VS SĂTENI:FOTO: GEORGE PIȘTEREANU INSTAGRAM
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies