Gina Pistol a ales adversara pentru duelul de la sfarsitul saptamanii. Ce probleme au aparut la Ferma Vedetelor

Gina Pistol a ales adversara pentru duelul de la sfarsitul saptamanii. Ce probleme au aparut la Ferma Vedetelor
Data publicarii: 13 Mai 2015
Data actualizare: 13 Mai 2015
Lupta pentru cei 50.000 de euro devine din ce in ce mai stransa, iar strategiile sunt tot mai evidente. 

Dupa ce a ales Servitorii Saptamanii, Ionut Iftimoaie  a avut si datoria de a nominaliza primul duelist. Apoi, procesul lui de decizia s-a incheiat.

A venit randul Ginei Pistol sa isi joace cartile si astfel a ales-o pe Cristina Cioran drept adversara. Avand in vedere ca mai mai avea doar doua optiuni, pe Vica si pe Cristina, Gina a ales-o pe cea din urma. 

Inainte de alegerea celui de-al doilea duelist, spiritele s-au incins la Ferma din cauza unei discutii aprinse dintre Dan Helciug si Ionut Iftimoaie.

Din postura de Fermier al Saptamanii, Ionut Ifimoaie i-a reprosat lui Dan Helciug ca este lenes si ca nu si-a indeplinit sarcinile, nici macar pe cele mai usoare.

"Sa-ti fie rusine. Atata rusine nu am vazut intr-un om. Te-am rugat un singur lucru si nu ai fost capabil. Nici sa pui niste apa la incalzit. Esti nesimtit! Nu-ti pasa! Este dovada de nesimtire pentru intreaga echipa. Nu faci decat sa-ti bati joc de ceilalti.", a rabufnit Ionut Iftimoaie. 

"Ceea ce ma dispera cel mai mult este ca Dan se ascunde intotdeauna dupa scuze, scuze, scuze si iar scuze", a explicat Iftimoaie. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies