Înainte de a intra în Fermă, Augustin Viziru și-a aniversat ziua de naștere într-un mod emoționant: "Cel mai frumos cadou"

Înainte de a intra în Fermă, Augustin Viziru și-a aniversat ziua de naștere într-un mod emoționant: Cel mai frumos cadou
Data publicarii: 16 Octombrie 2020
Data actualizare: 16 Octombrie 2020
La cinci ani de la sezonul în care a ratat, din cauza unei accidentări, marele premiu în Fermă, Augustin Viziru s-a întors ca fermier pentru a-și lua revanșa. 
Înainte de a intra însă din nou în Fermă, unde a promis că va face tot ce e posibil pentru a lua marele premiu, Augustin s-a încărcat cu energie pozitivă chiar de ziua lui, când a aniversat alături de cel mai frumos cadou: fetița lui, Maria Petre-Viziru. Pe 7 august 2020, actorul a împlinit 40 de ani și a postat pe Instagram o fotografie alături de fetiță, poză lângă care a scris:

“Azi am împlinit 40 de ani și tu ești cel mai frumos cadou din viața mea, te iubesc din tot sufletul meu!!!”

Augustin Viziru a devenit tată la începutul verii și de atunci a afirmat mereu că i s-a schimbat viața în cel mai frumos mod posibil. Mai mult, odată cu venirea în Fermă, vrea să își ia revanșa și să dea un exemplu de voință, de forță psihică și emoțională și de anduranță. 
 


Pentru protv.ro, Viziru a declarat:

„Toată lumea știe cum s-a terminat primul sezon pentru mine, când eram atât de aproape de trofeu și am avut parte de acea accidentare. Mi-a rămas în minte acel moment, nu am trecut peste el și acum simt că am oportunitatea de a-mi lua revanșa”.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cu tati la aer curat❤️

O postare distribuită de augustin (@viziru) pe

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA FERMA - ORĂȘENI VS SĂTENI:FOTO: INSTAGRAM AUGUSTIN VIZIRU

F
ACEBOOK AUGUSTIN VIZIRU
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies