Lupta pentru suprematie se da saptamana asta la Ferma Vedetelor: Marti si Miercuri, de la 20:30, la PROTV

Citeste mai mult despre: ProTV, Ferma vedetelor,
Data publicarii: 18 Aprilie 2016
Data actualizare: 18 Aprilie 2016
Marti si miercuri, de la 20:30, Ferma vedetelor va aduce in fata telespectatorilor noi provocari, alinate strategie, dar si lupta pentru suprematie in ferma intre cele doua tabere adverse. Surprize de proportii si rastunari de situatie vor avea loc in cele doua editii Ferma vedetelor de saptamana aceasta.

Marcel si Maria au inceput deja sa se retraga din mijlocul atentiei, iar certurile provocate de cei doi in ferma nu le-au adus aprecieri, ci, dimpotriva, i-au facut pe ceilalti concurenti sa se indeparteze de ei, tocmai pentru a evita scandalurile provocate. Astfel, cele doua tabere pun la cale strategii pentru a castiga suprematia in ferma. 

Concurentii vor avea parte de multe surprize de la Nea Rata, iar calitatile lor de gospodari vor fi puse la incercare pentru un premiu gustos, de care n-au mai avut parte de mult. Nea Rata ii va provoca sa faca turul Ciprului pe o bicicleta statica si vor fi nevoiti sa pedaleze cu randul pentru a atinge numarul de kilometri. 

Telespectatorii vor afla cine va fi desmenat prin vot fermierul saptamanii, cine vor fi cei doi servitori, dar si duelistii si cine este concurentul care va merge mai departe in competitie! 

Ferma vedetelor – Alta tara, alta distractie!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies