Mobilizare de forțe și tehnologii noi folosite pentru noul sezon Ferma!

Mobilizare de forțe și tehnologii noi folosite pentru noul sezon Ferma!
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 18 Februarie 2019
Data actualizare: 19 Februarie 2019
În fiecare săptămână, marți, miercuri și joi, românii pot urmări parcursul celor 18 concurenți la Ferma! 

Aventura continuă și în spatele camerelor de filmat, unde are loc o adevărată mobilizare de forțe. Echipa PRO TV a implementat soluții tehnologice noi pentru producția reality show-ului Ferma.

Ferma în câteva cifre:

La începutul lunii decembrie 2018, echipa de producție a început să instaleze întregul sistem tehnic. 60 de tone de echipament de filmare au ajuns în zona înghețată și izolată din munții României, în care echipa PRO TV filmează noul sezon. Peste 200 de profesioniști (producători, regizori, reporteri de teren, operatori, sunetiști, editori, electricieni etc) fac parte din echipa de producție de la Ferma. 

49 de camere, drone și 52 de microfoane monitorizează și înregistrează absolut orice mișcare sau sunet de la Fermă și din împrejurimi. Se filmează 24 de ore din 24, iar în numai o zi sunt înregistrate aproximativ 192 de ore de material video brut. 

Soluții tehnologice noi folosite pentru Ferma

Pentru Ferma. Un nou început!, echipa PRO TV a dezvoltat soluții tehnologice care să eficientizeze și fluidizeze procesul de transmitere a informației. Astfel, tehnologia prin fibra optică este exploatată la maximum: cele 49 de camere și 52 de microfoane sunt conectate între ele cu fibra optică în hub-uri locale, apoi sunt direcționate pe un singur canal către MCR (Master Control Room) Ferma.

În MCR,  informațiile captate sunt controlate și consolidate, iar feedurile obtinuțe ajung tot prin fibră optică la peste 10 kilometri distanță, în timp real, către serverul de postproductie detașat în zonă special pentru Ferma, la care sunt conectate 24 de stații de editare locale.

De asemenea, echipa PRO TV a instalat 20 de antene radio în apropierea zonei de filmare, iar acest sistem de emisie-recepție permite ca cele 52 de microfoane să acopere orice zonă în care concurenții ar putea căuta intimitatea necesară pentru a-și stabili alianțe și strategii. 

În fiecare marți, miercuri și joi, de la 21:30, telespectatorii pot urmări aventurile și provocările cu care se confruntă concurenții de la Ferma!

Ferma. Un nou început!

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies