Moroșanu, despre conflictul cu Brigitte: ”Singura problemă a fost când a vrut să-mi taie cocoșul”

Moroșanu, despre conflictul cu Brigitte: Singura problemă a fost când a vrut să-mi taie cocoșul
Data publicarii: 24 Mai 2019
Data actualizare: 24 Mai 2019
Marius Crăciun și Moroșanu, finaliștii emisiunii ”Ferma - Un nou început”, au dat declarații după marea finală de joi seară, de la PRO TV.

Cătălin Moroșanu și Marius Crăciun și-au spus impresiile despre experiența de la ”Ferma - un nou început”, într-o transmisiune live pe pagina de Facebook a emisiunii. 

Citește și: Brigitte Năstase, după ieșirea din Ferma - Un nou început: ”Am trăit printre dușmani”

În timp ce Marius Crăciun a declarat că se bucură că a avut parte de un concurs bărbătesc, Moroșanu a explicat de ce a pierdut finala: ”A fost vorba de vârstă, de greutate, de concentrare. Ne-am luptat cot la cot. Așa e în viață, pierzi sau câștigi”.

Despre conflictul cu Brigitte Năstase, Moroșanu a spus: ”Nu cred că, dacă Brigitte îmi spăla hainele, eu trebuie să o protejez, să o antrenez. 

Ea este genul de persoană care funcționează așa, cu o prezență masculină tot timpul lângă tine. 

Singura mea problemă a fost când a vrut să-mi taie cocoșul. Ok, ne-am certat, am ales-o pe Ioana, dar să-mi taie cocoșul?”

Moroșanu a dezvăluit că acum nu mai are resentimente pentru Brigitte și chiar o să meargă la nunta ei cu Florin Pastramă. 

Tot Moroșanu a ținut să declare cât de importantă a fost prezența Mihaelei Rădulescu pentru concurenții ”Ferma - Un nou început”. ”Mihaela a fost Dumnezeu în Fermă. Ar fi trebuit să fie mai mult pusă în evidență, pentru că a contat foarte mult pentru noi”. 

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies