Mulți îl știu ca actor, ca tată și mai nou ca fermier, dar cum arăta George Burcea în perioada când era și model?

Mulți îl știu ca actor, ca tată și mai nou ca fermier, dar cum arăta George Burcea în perioada când era și model?
Data publicarii: 25 Septembrie 2020
Data actualizare: 25 Septembrie 2020
Toată lumea îl cunoaște ca actor și prin prisma fostei sale relații, dar puțini știu că George Burcea a fost și model mai mulți ani. 

Fotografiile mai vechi de pe contul său de Instagram arată că fermierul intrat în tabăra sătenilor știe să și pozeze și excelează și la acest capitol, nu doar la muncile câmpului, așa cum a demonstrat până acum în show - ul "Ferma – orășeni vs săteni". Înainte de a intra în Fermă, George Burcea chiar se descria drept un om capabil de foarte multe:

„Sunt un om care se adaptează repede în orice situație și asta datorită tuturor experiențelor prin care am trecut până la 32 de ani. Târziu am înțeles că până nu treci tu prin x situație, nu știi cum e, iar când am început să experimentez, am înțeles că viața nu-i decât despre a avea, ci despre drumul prin care poți obține ceva ce-ți dorești din toată inima. Știu să fac orice fel de mâncare, chiar și sarmale sau cozonaci, să fac curățenie, să mult vaca, oile, să construiesc sau să dărâm (râde). 

Practic, sunt omul bun la toate și nu mă laud, dar chiar sunt o persoană bună din multe puncte de vedere. Am încredere că voi sta suficient încât să vă arăt și vouă cum este, de fapt, George Burcea - personajul hulit/ înjurat de un public plin de deștepții României cum s-ar spune...”
Persoana de care George s-a apropiat cel mai tare în Fermă este Viviana Sposub, despre care spune că l-a cucerit mai ales prin frumusețea și prin căldura ei. 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA FERMA -ORĂȘENI VS SĂTENI:

FOTO: GEORGE BURCEA INSTAGRAM
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies