Mutulică, proiecția celor dragi de acasă. Ce mesaj i-a transmis Viviana Sposub lui George Burcea

Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 18 Noiembrie 2020
Data actualizare: 18 Noiembrie 2020
Pentru că a încălcat de mai multe ori regula cu pronunțarea numelor, Viviana primește pedeapsa de a sta de vorbă, 10 minute, cu Mutulică, imaginându-și că în fața ei se află George Burcea. 

Provocarea o va determina pe Viviana să se gândească și mai mult la George și la clipele petrecute împreună în Ferma. Vizibil emoționată, că toți ceilalți o privesc cu o mare curiozitate, Viviana a spus următoarele: ”George, vezi cum m-ai lăsat între oameni ăștia, care sunt atât de invidioși pe relația noastră și pe bucuria noastră și pe tot ce s-a creat aici între noi, dar nu-i nimic. M-ai lăsat între hiene, dar m-am descurcat, cum ți-am promis. Totul merge conform planului nostru, conform strategiei noastre”. 

Dacă Mutulică a devenit proiecția persoanelor dragi de acasă, Andrei Stoica s-a gândit să vorbească și el cu soția lui. 

”Andra, m-ai vrut la Ferma,aa? Toate blestemele tale m-au ajuns. Am făcut ce n-am făcut toată viața. Am muncit, ca la niciun antrenament în viața mea. Nu ți-e mă rușine, nu ți-a fost milă de mine? (...)Când vin acasă, o vorbă să nu scoți, exact ca Mutulică din fața mea”, i-a transmis Andrei, cu zâmbetul pe buze. 

Urmărește materialul video de mai sus. 

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies