Nu mai e loc pentru a doua șansă! Drumurile a doi concurenți nu vor mai duce spre Ferma, ci spre casă!

Nu mai e loc pentru a doua șansă! Drumurile a doi concurenți nu vor mai duce spre Ferma, ci spre casă!
Citeste mai mult despre: ferma, duel,
Data publicarii: 05 Noiembrie 2020
Data actualizare: 05 Noiembrie 2020
Ferma te ridică, Ferma te coboară! Cam așa au simțit concurenții încă de la intrarea în competiție, însă aseară emoțiile au atins cote înalte. 

După ce au avut ocazia de a licita pentru unele dintre cele mai interesante avantaje din joc, două dintre concurente au aflat că vor merge la duel în doar câteva ore. 

Treci prin apă și prin foc de la un minut la altul”, va recunoaște Ana Maria Ababei, una dintre cele două dueliste care speră să-și câștige, în această seară, locul în concurs! După două probe echilibrate, ea și Elena Chiriac sunt la egalitate și se vor confrunta, cu o dublă motivație în gând: rămânerea în Ferma și șansa de a alege următorii doi concurenți care să se dueleze! 

La finalul acestui duel, câștigătoarea va face o alegere care îi va șoca pe colegi și-l va face pe Gabriel Toader să exclame: ”A mutat bine pe tabla de șah”. Toate deciziile luate vor da peste cap calculele pe care Viviana le avea: ”Înainte vedeam finala cu exactitate, acum nu mai știu la ce să mă aștept”. Cine vor fi cei doi care se vor confrunta, tot astăzi, în cel de-al doilea duel cu eliminare al săptămânii, aflăm de la 21:30. 

Nu doar în arenă vor avea loc confruntări, ci și în curte: animalele de care fermierii au grijă le vor facetot mai multe probleme! Marți seara, vaca a împins-o pe Andreea Antonescu, iar miercuri, a călcat-o pe Ana Maria Ababei pe picior. Astăzi, Andreea va avea parte de o nouă pățanie și va avea o remarcă surprinzătoare: ”E singura mea relație care nu funcționează în fermă”. Nici Augustin nu va scăpa de năbădăile necuvântătoarelor, iar cocoșul îl va alerga prin curte! 

Dacă vechiile alianțe scârțâie, noi prietenii par că se leagă! George Piștereanu și Andrei Stoica vor avea o discuție sinceră cu Gabriel Toader despre schimbarea lui și implicarea tot mai mare și vor recunoaște că abia acum l-au cunoscut cu adevărat! Va reuși oare Gabi să-și facă loc tot mai departe spre marea finală sau aparenta amiciție se va dezbina la fel de rapid cum a început?

Au crezut că au înțeles jocul și că pot crea strategiile care să-i ducă spre marele premiu. Astăzi va veni momentul în care totul se rescrie! Ca urmare a deciziei de săptămâna trecută de a-l salva pe Gabriel, doi fermieri vor părăsi, diseară, competiția! Pentru cine se va stinge lumina în Ferma și cine va merge mai departe, aflăm în câteva ore!

Ferma. Orășeni vs Săteni
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies