Oboseala concurenților începe să se simtă în activitățile din Fermă! Urmărește a doua ediție, diseară, de la 22:30

Oboseala concurenților începe să se simtă în activitățile din Fermă! Urmărește a doua ediție, diseară, de la 22:30
Citeste mai mult despre: ferma, oraseni versus sateni,
Data publicarii: 09 Septembrie 2020
Data actualizare: 09 Septembrie 2020
Prima zi a fost una plină de surprize pentru cei 16 concurenți: după o primă întâlnire relaxantă la piscină, în cadrul căreia au avut ocazia să se cunoască și să povestească despre viețile lor, au primit o veste neașteptată: provocarea Fermei a început cu un duel!

A fost o probă dificilă, pe care sătenii au câștigat-o, fără drept de apel, în urma victoriei lui Andrei Stoica, în fața fratelui său, Bogdan. 

Au ajuns în casă, unde sperau la un somn odihnitor, însă fermierii vor avea parte de o nouă surpriză: nu pot merge la somn până nu își asamblează paturile sau nu fac curățenie în încăperi. Astăzi, George Piștereanu va fi primul care va recunoaște că oboseala acumulată se resimte: ”Nu m-a bătut un pat așa, în viața mea.”

Momentele de stres vor continua, iar Octavian Ciovică va recunoaște: ”Noaptea a fost ca și ziua: infernală”. În acele momente de stres, Anna Lesko își va încuraja colegele: ”Când ești obosită, acționează, nu-ți mai închipui”. Cum vor face față orășenii și sătenii primelor activități din Fermă, aflăm în această seară de la 22:30. 

Nici probele nu vor fi mai ușoare, ci dimpotrivă! Astăzi, fermierii își vor alege câte un reprezentant care să lupte în proba pentru mâncare. Cine va primi încrederea colegilor și cum va arăta proba care-l va face pe unul dintre dueliști să declare: ”Când ești determinat să câștigi, nu mai contează că e bălegar”, aflăm împreună!

Foamea și oboseala se vor resimți tot mai puternic după o primă zi încărcată de emoții, iar replicile concurenților vor sublinia duritatea primelor zile de competiție.  

O nouă seară, noi provocări, noi trăiri puternice, astăzi de la 22:30 în cea de-a doua ediție a reality show-ului Ferma. Orășeni vs Săteni. 

Ferma. Orășeni vs Săteni
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies