Pastramă, declaraţie după eliminarea din Fermă! Cărei femei i-a spus cele mai frumoase cuvinte

Pastramă, declaraţie după eliminarea din Fermă! Cărei femei i-a spus cele mai frumoase cuvinte
Data publicarii: 23 Mai 2019
Data actualizare: 23 Mai 2019
După eliminarea din Fermă, Florin Pastramă a avut de dus muncă de lămurire cu Brigitte, care, de afară, a văzut materialele în care iubitul ei spunea „dacă Shakira nu vrea, e bună şi Brigitte.”
Cu toate acestea, în mod oficial, deocamdată nu i-a mai făcut declaraţii publice lui Brigitte. Cel puţin nu în afara Fermei. În schimb, a postat un mesaj pe contul său de Instagram pentru...Mihaela Rădulescu.

“Mihaela este omul pe care îl respect și-l voi respecta toată viața! Este femeia pe care am admirat-o dintotdeauna atât din față televizorului cât și în realitate. Este o profesionistă, o femeie puternică, mamă, divă, un om de la care ai tot timpul ceva de învățat. Respect și îți mulțumesc pentru tot ceea ce m-ai învățat!”

Pe fază, prezentatoarea i-a răspuns cu umor, într-un comentariu.
 
"Mulțumesc! Dacă nu tu?:))"

Alte comentarii ale fanilor Fermei îi dau dreptate lui Florin: “Ai spus un adevăr, Pastramă!”
 

Acum rămâne de văzut şi ce alte declaraţii speciale va mai face Pastramă şi mai ales cum vor suna cele care o vor viza pe Brigitte. Relaţia dintre cei doi va continua şi în afara Fermei, în condiţiile în care Florin a cerut-o de soţie pe brunetă. Nu se ştie însă dacă şi în ce condiţii se va ajunge la altar, pentru că Brigitte i-a dat foarte clar de înţeles că trebuie să o convingă de sinceritatea lui. 
 
Pastramă însă a spus foarte clar chiar din Fermă: “Când am văzut-o aşa frumoasă, m-am reîndrăgostit de Brigitte."

Pe PRO TV PLUS puteţi vedea momentele speciale din emisiunile voastre favorite:

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies