Prima petrecere romaneasca la Ferma vedetelor din Cipru! MARTI si MIERCURI, de la 20:30, numai la PROTV

Prima petrecere romaneasca la Ferma vedetelor din Cipru! MARTI si MIERCURI, de la 20:30, numai la PROTV
Citeste mai mult despre: Ferma vedetelor, Cipru, petrecere, ProTV,
Data publicarii: 22 Februarie 2016
Data actualizare: 22 Februarie 2016
Maine seara, de la 20:30, la Ferma vedetelor cei 12 concurenti vor primi o vizita surpriza din partea lui nea Rata. Acesta le va lumina ziua cu multe daruri care sa le asigure fermierilor toate conditiile pentru a-si procura hrana: de la cateva animale, la seminte pentru rasaduri.

In aceeasi editie, telespectatorii vor putea vedea daca Maria Constantin si Marcel Toader au reusit sa aiba grija de portocalul incredintat de nea Rata. Chiar si o singura portocala de-ar lipsi, visul celor doi de a avea un moment de intimitate se va risipi! 

Cele 12 vedete vor continua sa munceasca la reconstructia fermei si in aceasta saptamana. Pe langa curatenia care pare interminabila, concurentii vor culege masline, vor improviza un dus in aer liber, vor continua constructia hambarului si vor gati mai multe preparate gustoase, care-i vor multumi pe majoritatea dintre ei. La final de zi, fermierii vor incinge prima petrecere romaneasca pe taramuri cipriote, in jurul focului de tabara. 

In fiecare marti si miercuri, de la 20:30, telespectatorii vor putea urmari aventurile pe taramuri cipriote ale celor 12 fermieri: Anda Ghita, Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian, AMI, Lili Sandu, Viorel Sipos, Benny Adegbuyi, Maria Constantin, Marcel Toader, Sorana Darclée, Paul Ipate si Octavian Strunila. Miza este mare, iar titlul de Fermierul anului poate fi castigat doar de cel mai abil concurent! La Ferma vedetelor rezista doar cei mai puternici, cei care sunt dispusi sa munceasca, sa invete, cei care sfideaza lipsa confortului, praful si care pot demonstra ca sunt cei mai buni. 

Ferma vedetelor – Alta tara, alta distractie!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!