Primii bandiți se vor întâlni astăzi într-un duel de eliminare!

Primii bandiți se vor întâlni astăzi într-un duel de eliminare!
Citeste mai mult despre: ferma, duel,
Data publicarii: 22 Octombrie 2020
Data actualizare: 22 Octombrie 2020
O săptămână a surprizelor, a momentelor de tensiune și a celor mai neașteptate decizii! Cam așa am putea rezuma edițiile de marți și miercuri!

Aseară, într-un moment în care tensiunea a atins cele mai înalte cote, Gabriel Toader, proaspăt ales la duel a decis: Giulia Nahmany îi va fi adversară. 

Șocată, dezamăgită și cu ochii în lacrimi, Giulia nu și-a mai găsit puterea de a-și exprima tristețea în acele clipe. Cu toate acestea, mesajul ei a fost unul clar: ”Gabi nu avea dreptul să facă această alegere pentru mine”. Decisă să aibă o șansă în luptă, ea a ales probele de îndemânare și noroc, iar astăzi va lupta pentru a rămâne în competiție! 

Deși mandatul lui Augustin nu este unul bazat pe multă muncă, fermierii tot nu vor avea parte de liniștea visată! Cristi Bozgan le va da trezirea și îi va scoate la un antrenament în aer liber care le va aminti că sunt într-un joc în care doar unul va putea câștiga! Nici Mihaela nu le va da pace fermierilor. La momentul în care va veni să evalueze misiunea săptămânii, aceasta va împărți o serie de pedepse pentru regulile încălcate! 

Înaintea duelului, fiecare dintre foștii bandiți își va exprima gândurile și motivația pentru luptă! Dacă Gabi Toader va simți în continuare că Giulia l-a trădat: ”Am fost părăsit pe câmpul de luptă” și că trebuie să îi dea o lecție, ea va refuza să mai analizeze ceea ce s-a întâmplat: ”Nu șterg nimic cu buretele, trăiesc prezentul”. Concluzia serii, înainte de prima probă va fi transmisă de unul dintre concurenți, George Piștereanu: ”Ei au venit să ne ardă pe noi și s-au ars între ei”.

Astăzi, de la 21:30, nu poate fi ratat un duel surprinzător între primii bandiți ai acestui sezon, Giulia Nahmany și Gabriel Toader, dar și modul în care strategiile se vor construi după ce unul dintre concurenți va părăsi competiția. Cine va face primii pași spre a tăinui un plan pentru etapele viitoare și cine va considera că planurile sunt făcute pentru a fi încălcate, aflăm în ultima ediție a acestei săptămâni!

Ferma. Orășeni vs Săteni
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies