Război între Claudia și Brigitte, la FERMA:”Golancă perversă! Ești caz de psihiatrie”

Război între Claudia și Brigitte, la FERMA: Golancă perversă! Ești caz de psihiatrie
Citeste mai mult despre: ferma, Brigitte Nastase, Claudia Cream,
Data publicarii: 20 Februarie 2019
Data actualizare: 20 Februarie 2019
În ediția de aseară a emisiunii FERMA de la PRO TV, două dintre concurente au avut un schimb de replici necruțător.

Încă de la primele ediții ale emisiunii FERMA de la PRO TV, Brigitte Năstase a declarat, explicit, că pentru ea Claudia Cream este persona non-grata, acuzând-o pe aceasta că ar fi avut relații intime cu fostul ei soț. 

De-a lungul emisiunii, cele două nu au ezitat să se ”înțepe” verbal, tensiunea dintre ele fiind remarcată și de ceilalți concurenți.

În ediția de aseară, Claudia și Brigitte se întâlnesc în afara fermei, la tăiat de lemne, și încep să-și arunce cuvinte grele, spre disperarea celor din jurul lor.

”Golancă perversă, să nu mai îndrăznești să vorbești despre mine”, începe Claudia schimbul de replici. ”Te transport direct la spitalul 9. Ești caz de psihiatrie! Eu cu tine am încetat orice fel de discuție!”.

”Brigitte a reușit să o enerveze, să o scoată din sărite și cred că și-a atins scopul. Ea urla la Brigitte, iar Brigitte tot îi zicea: O zi binecuvântată cu Domnul. Adică, tocmai ca să fie cât mai sfidător posibil”, a comentat Carmen Negoiță reacția Claudiei. ”Se lucrează foarte mult unul la psihicul celuilalt. Se toacă mărunt. Acum, vom vedea care din noi cedează”.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies