Reacția lui George Piștereanu după ce a ieșit din Ferma: „Să mă iertați că eu m-am cam distrat”

Reacția lui George Piștereanu după ce a ieșit din Ferma: Să mă iertați că eu m-am cam distrat
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 06 Noiembrie 2020
Data actualizare: 06 Noiembrie 2020
Își făcuse planuri să ajungă în finală cu „fratele” lui, Andrei Stoica, dar a fost pus cu botul pe labe de Elena Chiriac, care s-a dovedit un strateg desăvârșit la Ferma. George Piștereanu și-a luat rămas bun de la fermieri cu fruntea sus.

George Piștereanu a părăsit ferma după un duel în care a fluierat, la propriu, în fața lui Andrei Stoica. Asta nu l-a ajutat pe actor, care mărturisea că așa se concentrează el în momente delicate. Andrei Stoica l-a învins grație seriozității cu care a tratat fiecare probă și și-a fixat cu privirea următoarea „victimă”: Elena Chiriac. Ea a fost cea care l-a pus în situația ingrată de a-și elimina din concurs prietenul.

George Piștereanu a ieșit pe porțile fermei cu capul sus și cu zâmbetul pe buze, având cuvinte frumoase pentru aproape fiecare dintre camarazii lui.

Într-o postare pe Instagram, actorul din VLAD a reacționat în stilul lui caracteristic în fața unei înfrângeri.

S-a mai dus un proiect, o experiență frumoasă alături de niște caractere foarte puternice și bine alese. Singurul lucru pe care l-am descoperit în această competiție și practic mi-a făcut șederea mai plăcută a fost prietenia cu FRAȚII STOICA, în care am descoperit niște bărbați adevărați pe care îi respect și îi stimez și cu care aș merge la orice luptă oricând”, a scris Piștereanu pe rețeaua socială.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by George Pistereanu (@george_pistereanu) on

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Actorul a pomenit-o și pe Anna Lesko, alături e care a petrecut multe momete frumoase.

Nu pot să spun că acest concurs m-a schimbat sau m-a transformat, mai degrabă cred că toate greutățile vieții de până la FERMA m-au pregătit pentru această perioadă. Există o sărbătoare la makedoni și cred că și în alte culturi unde este o zi în care să îți ceri scuze pentru greșelile de peste an, așa și eu îmi cer scuze dacă v-am supărat cu ceva, să mă iertați că eu m-am cam distrat”, a scris, amuzat, Piștereanu.

Fotografii: PRO TV

Vezi și VIDEO: FERMA. În Plus, episodul 27: Piștereanu și Ababei dau totul din casă! Primele reacții după eliminare
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!