Spiritele s-au incins la Ferma Vedetelor. Vica Blochina si Ionut Iftimoaie s-au certat din cauza incalcarii regulilor

Data publicarii: 14 Mai 2015
Data actualizare: 14 Mai 2015
In aceasta saptamanii, concurentii de la Ferma Vedetelor au incalcat de doua ori regulamentul competitiei, asa ca au fost nevoiti sa suporte doua pedepse.

Dupa ce cu o zi inainte au avut la dispozitie un minut pentru a lua din bucatarie tot ce aveau nevoie pentru a supravietui timp de 24 de ore fara sa aiba acces in respectiva locatie.

Cea de-a doua pedeapsa a fost si mai dura, iar George Vintila a trebuit sa se miste cu agilitate si sa ai din bucatarie cat de multe obiecte poate in 30 de secunde. 

Vica Blochina nu a respectat aceasta regula si a intrat in bucatarie alaturi de George, astfel ca Nea Rata i-a mai pedepsit inca o data si a redus timpul de actiune, de aceea concurentii au ramas aproape fara nimic disponibil din bucatarie. 

Asa cum era de asteptat, Vica Blochina a fost criticata pentru decizia luata, Ionut Iftimoaie fiind cel care si-a exprimat parerea cel mai vehement. 

"Trebuia sa respectam regula. Poate intr-o zi o sa invatam si noi sa respectam regulile jocului. Nu meritam sa fie pedepsita intreaga echipa. Trebuia sa luam in serios aceasta pedeapsa. Comportamentul Vicai m-a deranjat destul de tare", a declarat Ionut. 

"Ar fi trebuit sa ma simt vinovata ca Nea Rata a inchis bucataria? Doar pentru ca am vrut sa-mi salvez colegii? Nu ma simt absolut deloc vinovata. Asa am simtit eu la momentul respectiv", a explicat si Vica. 

Show-ul "Ferma Vedetelor" poate fi vazut integral pe www.voyo.ro!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies