TOP 3 cele mai sexy momente ale Ioanei Filimon în Fermă! Miss România le-a făcut zilele mai frumoase fermierilor

TOP 3 cele mai sexy momente ale Ioanei Filimon în Fermă! Miss România le-a făcut zilele mai frumoase fermierilor
Data publicarii: 14 Mai 2019
Data actualizare: 14 Mai 2019
În Fermă, Ioana Filimon e cu siguranţă o pată de culoare. De culoare şi de sex-appeal.

CONCURSUL DE MISS - acesta este unul din primele momente în care Ioana a strălucit. Mai ales la proba costumului de baie. A apărut dezinvoltă, semn că are experienţă la acest capitol şi a vrăjit toţi bărbaţii. Chiar dacă nu a câştigat, ea râmâne Miss în Fermă. 


MOMENTUL DE STRIPTEASE - Ioana a fost atât de senzuală încât Silviu Ţolu a mărturisit că s-a uitat mai mult la partenerul de dans al acesteia, ca să nu aibă probleme acasă; cu siguranţă momentul a fost unul special, pe care fermierii îl vor uita cu greu. 

IOANA, PRINŢESA RĂZBOINICĂ- Cu un costum realizat din bandă adezivă, Ioana a devenit fantezia fermierilor. Şi, probabil, a multor bărbaţi. Cu un topor în mână, şi-a luat atitudinea de luptătoare şi a încercat să motiveze bărbaţii să muncească. Evident, aceştia s-au apucat de treabă după ce Ioana a dispărut din piesaj. În preajma ei erau prea ocupaţi să o admire. 


Ioana Filimon este din Timișoara, e model și a studiat Inginerie și Protecția Mediului. A câştigat Miss România şi alte concursuri de frumuseţe care i-au adus faima. 

Pe PRO TV PLUS puteţi vedea momentele în care Ioana a strălucit în Fermă: 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies