TOP 5 cele mai sexy momente din Fermă! Show-ul s-a încheiat, dar unele lucruri nu se uită niciodată

TOP 5 cele mai sexy momente din Fermă! Show-ul s-a încheiat, dar unele lucruri nu se uită niciodată
Citeste mai mult despre: ferma un nou inceput, momente sexy, top,
Data publicarii: 24 Mai 2019
Data actualizare: 24 Mai 2019
Timp de luni de zile, concurenţii s-au distrat, s-au certat, s-au duelat, dar au avut parte şi de momente, vorba lui Moroşanu, "ca în filmele americane."

LOCUL 5 - MISS FERMA

A fost printre primele evenimente cu adevărat senzuale din Fermă. Fetele s-au dezlănţuit şi fiecare a arătat cât de sexy poate să fie. A câştigat Otilia Bilionera, dar toate au strălucit.

LOCUL 4 - O PETRECERE DE ZILE MARI

"Cea mai nebună şi intensă seară" au numit-o concurenţii. Tricoul lui Brigitte a zburat, iar Matei Negrescu a făcut un striptease de zile mari. Evident, sub ochii fetelor, dar şi aI lui Pastramă, care deja începuse să fie foarte gelos.LOCUL 3 - IOANA, DEVENITĂ MUZA LUI ZMĂRĂNDESCU

Dacă tot a aflat că Zmărăndescu pictează, Ioana s-a gândit să îl ajute să aibă inspiraţie, aşa că i-a devenit muză. A apărut în faţa lui în costum de baie şi a pozat mai ceva ca fotomodelele de pe calendarul Pirelli. Nu mai contează dacă Zmărăndescu a creat sau nu o operă de artă uitându-se la ea. Pentru că Ioana însăşi e o operă de artă.  LOCUL 2- IOANA, DEVENITĂ "PRINŢESA RĂZBOINICĂ"

Şi pentru ca a fost într-adevăr o apariţie în Fermă, un alt moment cu Ioana merită să fie în top. Pentru că nu putem uita clipele când s-a îmbrăcat în bandă adezivă şi a devenit Prinţesa Războinică. Mai mult ca sigur, nici Fermierii nu vor putea uita. LOCUL 1- SPĂLĂTORIA DE MAŞINI DIN FERMĂ

Locul 1 e ocupat chiar de momentul pe care Moroşanu l-a catalogat ca fiind desprins din filmele americare. Ferma s-a transformat în spălătorie de maşini. Şi ce spălătorie! Ioana s-a urcat pe capotă, iar fermierele au curăţat automobilul îmbrăcate, sau mai bine zis dezbrăcate, în costum de baie. 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies