Vica Blochina si-a ales adversara pentru duelul de la "Ferma Vedetelor". Pe cine crede ca poate invinge

Data publicarii: 09 Aprilie 2015
Data actualizare: 09 Aprilie 2015
Atmosfera de la Ferma Vedetelor s-a mai relaxat putin. Chiar daca, de dragul aparentelor, concurentii se straduiesc sa nu se mai certe in Saptamana Mare, la micile rautati tot nu pot renunta.

Dupa lungi dezbateri si strategii, Doinita Oancea, Fermierul ales al acestei saptamani, a ales-o pe Vica Blochina sa intre la duelul de sambata.

Desi propunerile concurentilor pentru primul duelist s-au indreptat intr-o proportie foarte mare catre Dan, Doinita a ales-o ca prima duelista pe Vica: “Vica, te-am laudat si imi mentin parerea, iar daca te nominalizez pe tine ca si duelista, nu inseamna ca ma gandesc ca vei pleca acasa!”. Dupa alegerea duelistului au inceput dezbaterile pentru cel de-al doilea si au facut planurile pentru duel, Corina fiind deja resemnata ca ea va fi aleasa.

A venit si confirmarea. In cele din urma, Vica a spus ca nu poate risca sa se lupte cu Cristina Cioran, prietenia dintre cele doua fiind mai importanta. Blonda a specificat ca ii pare rau, ca tine la Corina si ca e comstienta de faptul ca e avantajata.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies