Viviana: ”Am dormit pe paie în amintirea lui George”. Cea mai neașteptată zi a adus o despărțire în lacrimi!

Viviana: Am dormit pe paie în amintirea lui George . Cea mai neașteptată zi a adus o despărțire în lacrimi!
Data publicarii: 28 Octombrie 2020
Data actualizare: 28 Octombrie 2020
”Ferma nu va mai fi la fel fără George”! Cuvintele spuse de Viviana Sposub la finalul unei zile în care a trăit cele mai neașteptate emoții sintetizează gândurile multor fermieri în acest moment! 

După primul duel de fermier șef cu eliminare și o reîntâlnire cu persoana iubită, Viviana s-a văzut nevoită să accepte o decizie pe care încă nu o poate accepta: George a plecat acasă din cauza problemelor de sănătate, iar ea continuă lupta spre marele premiu! 

Atmosfera din casă este una foarte încărcată după ziua de ieri, când Ana Maria Ababei a câștigat duelul și a devenit fermier șef, alegând să-i pună servitori pe Gabriel Toader și Elena Chiriac. Iar astăzi lucrurile nu se vor calma deloc! După o trezire bruscă la realitate, Viviana va declara că are nevoie de puțin timp pentru a-și reveni din șoc: ”Am dormit pe paie în amintirea lui George”. Oare îi va reveni competiția timpul necesar pentru a-și regăsi forța interioară sau se va trezi din nou în fața unor momente dificile? 

Concurenții vor avea parte de o probă surprinzătoare: vor trebui să-și confecționeze haine din ceea ce găsesc în Ferma! Așa că vor trebui să demonstreze că nu doar muncesc cu ceea ce au la îndemână, ci se descurcă să și confecționeze cele mai provocatoare outfit-uri. Rezultatul final va aduce și priviri aruncate pe furiș, dar și replici amuzante, precum cea spusă de Anna Lesko către unul dintre colegi: ”Ești comestibil în momentul de față”. 

Conflictele vor reapărea și-l vor avea tot pe Gabriel Toader în centrul atenției! Muncitor și dornic să demonstreze că-și merită locul în competiție, acesta va încerca să sublinieze faptul că Elena, cealaltă servitoare a săptămânii, nu-și face deloc treaba și profită de ajutorul celorlalți colegi! Oare va reuși el să schimbe părerea fermierului șef și să scape de un nou duel? Aflăm în câteva ore! 

Tot astăzi, concurenții vor avea parte de cel mai așteptat duel: cel pentru mâncare! Recompensele puse în joc vor scoate la iveală spiritul luptător din fiecare fermier...mai ales ca urmare a foamei pe care aceștia o resimt în ultimele zile: ”Simt o bucurie și o plăcere când am o probă solicitantă”, va declara Andrei Stoica la finalul acesteia. Ce preparate vor reuși să câștige, descoperim diseară. 

De la 22:30, ne pregătim de o nouă seară în care provocările și conflictele sunt la cel mai înalt nivel! 

Ferma. Orășeni vs Săteni

Vezi și: George Burcea, în lacrimi. Ce decizie a luat în privința rămânerii în Fermă
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies