Zmărăndescu: "Ne distram cu tine, acum eşti un căţel"! Cât de mult s-a schimbat Florin Pastramă de când e cu Brigitte?

Zmărăndescu: Ne distram cu tine, acum eşti un căţel ! Cât de mult s-a schimbat Florin Pastramă de când e cu Brigitte?
Data publicarii: 08 Mai 2019
Data actualizare: 08 Mai 2019
Florin Pastramă a intrat în Fermă optimist, pus pe glume şi foarte încrezător. Deşi la început a fost privit cu neîncredere, a ştiut să se facă plăcut şi acceptat. Acum situaţia stă cu totul altfel pentru el.

„Sunt un tip pozitiv şi este avantajul meu în această emisiune”
, cu această declaraţie a început Florin competiţia. Cu atitudinea lui pozitivă a devenit într-adevăr simpatic, dar se pare că a cucerit-o şi pe Brigitte cu acelaşi comportament. Iar dacă relaţia lor era privită la început cu condescendenţă şi atât, acum a ajuns să enerveze toţi fermierii. Mai mult, lui Pastramă a început să i se spună tot mai des că e altă persoană. 
 
Cel care a tranşat cel mai dur lucrurile a fost Cătălin Zmărăndescu: “Tu eşti ca un căţel. Bă, băiatule, greşeşti, ai luat-o razna. Erai haios, ne distram cu tine. Dintr-o dată ai devenit aşa, un fel de puppy (căţel în engleză): < Pastamă fă aşa, Pastramă stai aici, eu şi cu Pastramă facem nu ştiu cum.>”   
Iar ceilalţi se pare că gândesc la fel. Cătălin Moroşanu, la rândul său a afirmat deschis: “Prin prisma alianţei lui cu Brigitte şi prin faptul că stă tot timpul cu ea, noi nu putem să îl simpatizăm pe Pastramă.” Şi tot Zmărăndescu a concluzionat: “Brigitte e Nosferatus, am cerut o cruce şi o exorcizare. Pe mine mai are puţin şi mă termină psihic. Pe Florin îl nominalizez la servitori pentru că e singura persoana care se înţelege cu Nosferatus.”

Mai mult, Forin a fost acuzat că ar fi devenit trădător al celor care i-au fost alături în echipa bandiţilor. În special Otniela s-a plâns de asta, iar ceilalţi i-au ţinut toţi partea.

La început, Florin era bărbatul fără griji, pozitiv, hotărât să cucerească tot ce e de gen feminin. Deşi uneori era considerat superficial, era totuşi simpatizat. Acum însă rămâne fără aliaţi, a ajuns din posibil Fermier Şef, servitor al săptămânii şi riscă să plece din Fermă. El însă pare că nu e foarte afectat de ce se întâmplă şi face o afirmaţie care intră inclusiv în contradicţie cu unicul scop de la început: 
 
“Abia aştept să mă duc cu Brigitte la servitori, să ne luam în braţe, să citim Biblia şi apoi să dormim.”VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies